Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Seri İnceleme

Üstteki beyazın siyahı varmı belki daha ucuzsa alınabilir.

13700kf ya da ryzen 9600lü sisteme geçmeyi düşünüyorum onlarıda soğutur mu
performans olarak cok farklı olmaz herhalde diğer assasinslerden incelemelere bakabilirsin bunlar dijital diye görüntü olarak güzel sadece farkı yoktur soğutma olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstteki beyazın siyahı varmı belki daha ucuzsa alınabilir.
siyahları da aynı fiyat stokta var

performans olarak cok farklı olmaz herhalde diğer assasinslerden incelemelere bakabilirsin bunlar dijital diye görüntü olarak güzel sadece farkı yoktur soğutma olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siyahları da aynı fiyat stokta var
hocam siyahı buldum ama 1999tl daha pahalı siyah. link varmı

micro atx kasaya ve anakarta uyar mı bunun gibi soğutucular? birkaç gündür işlemcime soğutucu arıyorum fakat boyut olarak emin olamadım bir türlü, anakartım gigabyte b450 m k ve işlemcim de ryzen 5 5600, oyunlarda 90 dereceleri görüyor bu sıcaklığı düşürmek için çabalıyorum

micro atx kasaya ve anakarta uyar mı bunun gibi soğutucular? birkaç gündür işlemcime soğutucu arıyorum fakat boyut olarak emin olamadım bir türlü, anakartım gigabyte b450 m k ve işlemcim de ryzen 5 5600, oyunlarda 90 dereceleri görüyor bu sıcaklığı düşürmek için çabalıyorum
kasanın desteklediği işlemci soğutucu yüksekliğine bakmak lazım. Modeli nedir?

kankam attığım kasa da senin kullandığın kasa zaten iki model de kasalara uyuyor benim kasa modeli de seninkinden

kankam attığım kasa da senin kullandığın kasa zaten iki model de kasalara uyuyor benim kasa modeli de seninkinden
anladım, peki montajı kolay mıdır ben hiç soğutucu montajı yapmadım da?

hocam uyuyorsa direk al boştayken 50 60 derece idi şuan 32 derece djital olduğu için güzelde duruyor
evet benimki de boştayken 70 derecelerde geziyor oyundan çıkıyorum anca o kadar düşüyor oyundayken zaten 90'larda hep. havalar da sıcaklaşıyor

Bu modelleri satın aldım almak isteyen arkadaşlar için ufak bir inceleme vericem 999 Tl lik tek fanlı modeli :

İ5 12400F cinebench multicore testinde 10 dakikada STOK FANLA - max 80 derece TEK FANLI MODEL - max 60derece BOŞTA 29 DERECE

İ5 12400F BF2042 1080P medium-high ayarlarda STOK FANLA - max 74 derece TEK FANLI MODEL - max 49 derece BOŞTA 40 DERECE

Ryzen 5 7500F cinebench multicore testinde 10 dakikada STOK FANLA - max 95 derece ÇİFT FANLI MODEL - max 70 derece

Ryzen 5 7500F Fortnite 1080P performans modu GÖRÜŞ: uzak DOKU: orta MODEL KALİTE:düşük ayarlarda STOK FANLA - MAX 85 derece ÇİFT FANLI MODEL - MAX 48 derece

MODELLERİN KASA İÇİNDE NASIL DURDUĞUNUN FOTOĞRAFLARINI DA EKLEDİM.
Parolapara ve iyzico çalışıyor mu yani %10+300+400 cashback

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,453
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri