Kilo vermek için ek takviye önerisi.

1 2 günde göremezsin. vücudundaki görüntü değişimi önemli uzun vadede, tartıya bakma çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiçbirinin kayda değer bir katkısı yok bomboş ürünler
evet hepsi ek+ ek ürünler ama dediğim gibi daha da kilo vermem lazım dersen bunlar devreye girer
normal kullanımda gereği yok ama + olarak dahada kilo vermem lazım dersen destek olurlar

Boy 175 civarı başlangıç kilomdan emin değilim ama 100-101 di. ilk hafta sonunda 97.5, 2. hafta sonunda 95.6, 3. hafta sonunda 94.2
hocam o normal ama bir noktadan sonra kilo vermeniz çok yavaşlayacak
vücudunuz yağ değil su atıyor gördüğüm kadarıyla

yok hiçbir işe yaramaz plasebo etkisi
içinde tirozin ve yeşil çay olan her şey etki eder minimal olsada etki eder
plasebo değil.
sadece minimal

hocam o normal ama bir noktadan sonra kilo vermeniz çok yavaşlayacak
vücudunuz yağ değil su atıyor gördüğüm kadarıyla
Su attığımı zannetmiyorum. Su atmak için gerekli nedenim de yok. Karbonhidrat tüketiyorum ve günde 1 litreden fazla su da içmiyorum. Belimde bariz bir incelme ve alt göbekte elle fark edilir bir yağ azlığı var.

eğer gidemiyorsanız salona ege fitness'ın workoutlara bakabilirsiniz. ister no equipment isterseniz de bir çift dumbell ile. ayarlanabilir 15kg dumbellar 1k falan trendyoldan sanırsam. onlara da göz atın derim. dumbell ile vücudun her yerini çalışabilirsiniz. bide şu kalori sayın allah için artık. meyve yiyin aburcuburdan uzak durun ekmekten uzak durun. yulafı hayatınıza katın bi şekilde.

hocam gidip konuşmanız lazım illaki yapılır taksit.
Olmadı hocam kas ansiklopedisi diye bir site var orda ekipmanli akipmansız bakabilirsiniz
1 2 günde göremezsin. vücudundaki görüntü değişimi önemli uzun vadede, tartıya bakma çok

hiçbirinin kayda değer bir katkısı yok bomboş ürünler
teşekkürler hocam öneriler için

Su attığımı zannetmiyorum. Su atmak için gerekli nedenim de yok. Karbonhidrat tüketiyorum ve günde 1 litreden fazla su da içmiyorum. Belimde bariz bir incelme ve alt göbekte elle fark edilir bir yağ azlığı var.
hocam çok kısa sürede yüksek yağ atımı çok zor
eğer şekeri bile kestiyseniz su atarsınız
ki sizin için en makülü yüksek su tüketimi

Bu arada 175 100 kilo halim bu. Görüştüğüm 1-2 diyetisyen ilk başta 100 kilo olduğuma inanmadı. Çevremdeki çoğu kişide aşırı kilolu değilsin diyor.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-04-19 saat 23.24.18_37a0432d.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-04-19 saat 23.24.18_37a0432d.jpg
    246.9 KB · Hit: 12
hocam haftada nasıl 1.5kg veriyorsunuz 110 kiloyum daha bugün 1-2 saat bisiklet sürdüm kentkartım yanımda değil diye merdiven çıktım bisikletle üstüne yokuş çıktım geldiğimde ise kilo almış oluyorum 1-2 gram bile vermiyorum daha doğrusu veremiyorum
Hocam çünkü gün içinde kilo farkını anlaman çok zor olur özellikle belli bir mesafe yürüdükten falan sonra kilonun fazla çıkması daha normal ben spordan önce ve sonra tartılmıştım spor çıkışında kilom artmıştı mesela ve o gün çok su da içmedim ama ağır sağlamın sitesinde falan da yazan bir durum bu devamlı olarak 2 saat bisiklet sürseniz mesela haftada bir etkisini kesin gösterir ama yemekten de kısmanız gerek ama ben bu gün 2 saat bisiklet süreyim bi anda 1 kg vereyim diye bir olay baya zor

hocam çok kısa sürede yüksek yağ atımı çok zor
eğer şekeri bile kestiyseniz su atarsınız
ki sizin için en makülü yüksek su tüketimi
Bu hafta sağlam bir su atmaya çalışacağım. Bu sabah aç karna ölçüldüm 94.2'yim. Geçen hafta 95.6'ydım. Eğer haftaya 92'in altına düşersem önceki haftalarda su attığımı düşünmem çünkü bu hafta su attığımı düşünürüm. (ilk hafta kesinlikle su attım o zaten her diyet yapanın olayı) ancak son 2 haftada 97.5'den 94.2'ye düşerken su attığımı zannetmiyorum. Haftaya sonucu yazarım.

Boy 175 civarı başlangıç kilomdan emin değilim ama 100-101 di. ilk hafta sonunda 97.5, 2. hafta sonunda 95.6, 3. hafta sonunda 94.2
Gidişat güzel fakat son zamanlarda yavaşlayınca çok kalori açığı oluşturmaya çalışma.Kardiyoları artırırsın diye düşünüyorum

Kan daki insülin değerim 45 çıktı kilo vermemi o kadar zorlaştırıyor ki anlatamam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,348
Üyeler
183,415
Son üye
İsmail.001
Geri