Allah başka dert vermesin hocam, ailede xiaomi kullanan var mı?BEN BUNLARI NASIL İKNA EDİCEM **
yok hocam samsung kullanıyolar işin garip tarafı suanki telefonumda iphoneAllah başka dert vermesin hocam, ailede xiaomi kullanan var mı?
hic bi sekil almıyolar2. elden almaya ikna et. Şirkete değil vatandaşa veriyorum parayı dersin.![]()
Benzer fiyattaki başka bir telefona izin veriyorlar mı ?yok hocam samsung kullanıyolar işin garip tarafı suanki telefonumda iphone
Mesaj otomatik birleştirildi:
hic bi sekil almıyolar
İşte bu popüler kültüre ayak uydurma oluyor, önceden beridir vardı bu mesele ve şimdi sorun olmaya başladı, önceden Türkler mi üretiyordu da şimdi Amerikan üretiyor iPhone'u. İkna etmek zor. 2. el tarafı yazılmış, mantıklı. iPhone 13 parasına Pro serisi bile alınabilir.yok hocam samsung kullanıyolar işin garip tarafı suanki telefonumda iphone
Xiaomi olsa çin boykotundan vururduk da, samsung da güzeldir s24fe falan alsan diyeceğim lakin büyük ihtimal bu cevap tatmin etmeyecektiryok hocam samsung kullanıyolar işin garip tarafı suanki telefonumda iphone
Mesaj otomatik birleştirildi:
hic bi sekil almıyolar
Valla benim boykot boykot diye gezinen tanıdıklardan çoğu xiaomi kullanıyor, yiyorsa vurun yere telefonu diyince susuyorlar hepsikanka 1948 den beri israil filistinarasında sorun var ** simdi mi sorun olmaya basladı bu durum ben bunu anlamıyorum
Xiaomi de boykotAllah başka dert vermesin hocam, ailede xiaomi kullanan var mı?