Piyasada kart yok ne yapıcam

Dostlar içine 9070XT atacağımız 50 k yı aşmayacak bir sistem dizebilir misiniz ya

Dostlar içine 9070XT atacağımız 50 k yı aşmayacak bir sistem dizebilir misiniz ya
Yayın için bilgisayar gerekiyor da almışken iyi bir şey almak gerekir şimdi fırsat bir daha gelmez. İyi bir hava soğutucusu olan bir şey yok mu hazır sistem olarak piyasada. Ben biraz baktım ama çok arada kaldım ne alsam diye yardıma ihtiyacım var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konu açın hocam da biraz zor
ne kadar olur mesela hocam ben cidden baktımda çok secenek vardı çok kararsız kaldım yanlış bir şey almak koyar hemde fena

Yayın için bilgisayar gerekiyor da almışken iyi bir şey almak gerekir şimdi fırsat bir daha gelmez. İyi bir hava soğutucusu olan bir şey yok mu hazır sistem olarak piyasada. Ben biraz baktım ama çok arada kaldım ne alsam diye yardıma ihtiyacım var

ne kadar olur mesela hocam ben cidden baktımda çok secenek vardı çok kararsız kaldım yanlış bir şey almak koyar hemde fena
hocam düzgün bir sistem 55-60 bin bandına gelir diye düşünüyorum

neden hocam ya :D dualarımız sizinle inşallah bir gün sizinde böyle sistemleriniz olur bende hd5500 series ve Intel g1820 den geçiyorum çağ atlayacam :D

benim için taksit de önemli bu site yapmıyor
hocam en az 6 ay çalışıyorsanız, bi banka dan hesap açın faizsiz kredi ile kart peşin alın bence. banka aylık kart taksiti gibi ödersiniz. :)

hocam en az 6 ay çalışıyorsanız, bi banka dan hesap açın faizsiz kredi ile kart peşin alın bence. banka aylık kart taksiti gibi ödersiniz. :)
çalışmıyorum hocam pek sıkıntı olmaz 41k taksit olsun yeter benim için muhtemelen öyle yapıcam ama

neden hocam ya :D dualarımız sizinle inşallah bir gün sizinde böyle sistemleriniz olur bende hd5500 series ve Intel g1820 den geçiyorum çağ atlayacam :D

benim için taksit de önemli bu site yapmıyor
Eski sisteminizi kaça satarsınız

evet kafamda varda şimdi bu kartı alsam RGB ler altta kalıyor kasada dikey ekran kartı desteği de yok neyse biraz daha bekleyeyim muhtemelen bunu alırım ama

kartla bunu al mis gibi kullan

bu hocamın önerdiği kart

satmam muhtemelen hiç bir işe yaramasada benim için değerli dir stok fanını kırdım yanlışlıkla onu attım diğer parçaları da saklarım hocam
Yadigar diyorsun yani

bu hocamın önerdiği kart
kasama sığar mı sizce

Yadigar diyorsun yani
hocam amcamdan kalma bir sistem ve ilk sistemim bu yüzden bende yeri ayrı topladığım sistemi ayağımın altına koyarım bunu koymam

bu hocamın önerdiği kart
kasa h6 flow

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,664
Üyeler
186,361