Yardım Tüketici hakem heyeti sonucu

dnzz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
239
Tüketici hakem heyetine başvurdum ve haklı buldular beni.simdi gidip paramı mi alacağım. Yoksa başka bir mevzu var mi?

raporunu aldığın yere götür ister para iadesi ister aynı ürünün veya mudailin 0 olanını
yada ellerinde yoksa daha üst modelini
Benimde aklıma takıldı şimdi bilgisayar 32999 TL'ye aldım lenovo loq 15irh8 i5 12450h rtx 4050 modeli şimdi aynı bilgisayarı almak istersem bu para yetmez bunu nasıl halledeceğim

Tüketici hakem heyetine başvurdum ve haklı buldular beni.simdi gidip paramı mi alacağım. Yoksa başka bir mevzu var mi?
iade veya değişim olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde aklıma takıldı şimdi bilgisayar 32999 TL'ye aldım lenovo loq 15irh8 i5 12450h rtx 4050 modeli şimdi aynı bilgisayarı almak istersem bu para yetmez bunu nasıl halledeceğim
o zaman değişim talep edeceksin birebir aynısı veya üst modeliyle

• Beğen
Reaksiyonlar: dnzz
Karar onlara da tebliğ edilir muhtemelen , sen yine de kararınla birlikte mesaj at satıcıya telafisinin yapılmasını talep et. Hiçbir aksiyon alınmazsa icraya vereceksin satıcıyı.

iade veya değişim olur

o zaman değişim talep edeceksin birebir aynısı veya üst modeliyle
Talep Bedel iadesini içeren sözleşmeden donme diyor aşağıda para iadesi diyor sorun çıkmaz değil mi

Karar onlara da tebliğ edilir muhtemelen , sen yine de kararınla birlikte mesaj at satıcıya telafisinin yapılmasını talep et. Hiçbir aksiyon alınmazsa icraya vereceksin satıcıyı.
öyle olsa daha zevkli paya koparır avukata vercen bide o da kendi parasını çıkarıyor zevkli oluyor

• Beğen
Reaksiyonlar: dnzz
Sonunda mutlu oldum bu olayda bi müşteri hizmetli saldırmasını kaldı onuda teşebbüs ettiler kadın sen kırdın diye saldırmaya bile çalıştı gelen güvenlik kadını tuttu xd en azından artık kafam rahat

hmm peki sorununuz neydi tam olarakthh ye başvurdunuz ve 33k ile güzel bir şey alınır
W tuşu ilk alt centiklerinden sonra üst sonra ortadan ikiye kırıldı aşağı ok tuşu bozuldu fan bozuldu garanti kullanıcı hatası dedi 2 sefer üstüne üstlük 1 yıl olmadığı halde oradaki müşteri hizmetlerindeki kadın 1 yıl kullandın kırmissin buraya getiriyorsun diye söyledi bende kayıt altına alınca saldırmaya çalıştı güvenlik çağırdı gelen güvenlik beni değil onu tuttu kadın bana saldırmaya çalıştığı için ben erkeğim işin kötü tarafı bende başvurdum uzun süredir bilgisayar kullanamadim

W tuşu ilk alt centiklerinden sonra üst sonra ortadan ikiye kırıldı aşağı ok tuşu bozuldu fan bozuldu garanti kullanıcı hatası dedi 2 sefer üstüne üstlük 1 yıl olmadığı halde oradaki müşteri hizmetlerindeki kadın 1 yıl kullandın kırmissin buraya getiriyorsun diye söyledi bende kayıt altına alınca saldırmaya çalıştı güvenlik çağırdı gelen güvenlik beni değil onu tuttu kadın bana saldırmaya çalıştığı için ben erkeğim işin kötü tarafı bende başvurdum uzun süredir bilgisayar kullanamadim
İlk buraya yazdım zaten

yok lan 33k 4050 den iyisini bulursun zaten al paranı boşver
Hocam varsa aklında model atabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,095
Üyeler
186,987
Son üye