Bir kızın nabzı nasıl yoklanır beyler

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Beyler bi kızla konuşuyoruk cinsellik hakkında düşüncelerini merak etmiyor değilim nabzını nasıl yoklarım??
İnşaallah gelecekte eşine de geçmişte rastgele bir erkek bu tip sorular sormuştur ayrıca doğuracağı kız çocuğuna da gelecekte böyle sorular soran bir erkek olur da başından aşağı kaynar sular dökülür ırz düşmanı sapık herif seni Allah seni bildiği gibi yapsın

İnşaallah gelecekte eşine de geçmişte rastgele bir erkek bu tip sorular sormuştur ayrıca doğuracağı kız çocuğuna da gelecekte böyle sorular soran bir erkek olur da başından aşağı kaynar sular dökülür ırz düşmanı sapık herif seni Allah seni bildiği gibi yapsın
ağzınıza sağlık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yöneticiler bu konuyu kitleyemez mi acaba

Böyle söyle, Benimle çiftleşmek istermisiniz kısa bir zaman diliminde? Çok ihtiyacım var hatta forumda konu açıp arkadaşlardan yardım istedim ne sorayım diye

bu nasıl bir kafa yapısı git es kızdan ne istiyon bir de burda konu açıyorsun hiç utanmadın mi acaba bunu düşünürken

bu nasıl bir kafa yapısı git es kızdan ne istiyon bir de burda konu açıyorsun hiç utanmadın mi acaba bunu düşünürken
Kanka düşüncelerini merak ettim dedim
Sapık mısın ırz düşmanı
kanka kızla ciddi düşünebilirim yani geçmişi hakkında nasıl bir kız olduğı hakkında siz beni yanlış anladınız

Ne alaka olm sıkıntılı mısın kızla bir şey yapıcam demedim düşüncelerini merak ediyorum dedim geçmişinife az çok tahmin etmek için duyar kasmanın manası yok

Kanka düşüncelerini merak ettim dedim

kanka kızla ciddi düşünebilirim yani geçmişi hakkında nasıl bir kız olduğı hakkında siz beni yanlış anladınız

Ne alaka olm sıkıntılı mısın kızla bir şey yapıcam demedim düşüncelerini merak ediyorum dedim geçmişinife az çok tahmin etmek için duyar kasmanın manası yok
bunu belirtmen gerekiyordu böyle bir anlatımla seni anlamamız zor

başlığı okuyunca "ölü olup olmadığı nasıl anlanır" olarak anladım :D

Evet polis abi bu konu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,586
Üyeler
186,508