- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,572
Desteklesin bişey olmaz. Gelecekte anakart değiştirirsin RAM ile uğraşmassınhocam
Hocam anakart Max 5600 destekliyor bende ddr5 3 gecicemde
Desteklesin bişey olmaz. Gelecekte anakart değiştirirsin RAM ile uğraşmassınhocam
Hocam anakart Max 5600 destekliyor bende ddr5 3 gecicemde
Bu iyi midir hocamDesteklesin bişey olmaz. Gelecekte anakart değiştirirsin RAM ile uğraşmassın
Bu iyi midir hocam
neden tek yapacaksınHocam 1x32 GB yapicamda
Bir ara bende de öyleydi her sisteme tek tek ayar çekiyordum tabi 40 makina bazen aradan kaçan oluyordu, ayarı tutmayan, gereksiz yere çalışan sistemi bozuyordum, müşteriler şikayet ediyorduBende heves fazla geliyor sistemin çoğu bileşenin de kararlı stabil o.c var.
Sene sonu bı 32 daha alicamneden tek yapacaksın
ne işle meşgulsün oyun felan içinse max 48 gb öneririm çift slotSene sonu bı 32 daha alicam
Anakart olarak bunu alıcam hocam uyumlumudur takınca ekrana görüntü gelmeme gibi durumlar olmasında![]()
Patriot Viper Venom RGB PVVR532G60C30 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
uyumlu kardeşim 2x16 yetmiyor muAnakart olarak bunu alıcam hocam uyumlumudur takınca ekrana görüntü gelmeme gibi durumlar olmasında
Niye olsun ki DDR5Anakart olarak bunu alıcam hocam uyumlumudur takınca ekrana görüntü gelmeme gibi durumlar olmasında
Hocam eski anakarta xpg rgb ramler almıştım xmp açınca ekrana görüntü gelmiyorduNiye olsun ki DDR5
Ben öyle bir olay görmedimHocam eski anakarta xpg rgb ramler almıştım xmp açınca ekrana görüntü gelmiyordu
Sağolun hocam teşekkür ederimBen öyle bir olay görmedim