Olan oldu artık hele bi yarın apple’a gidicem onlar ne diyecek. Bu polis eleman sen ikinci el satışta fatura kesmiyorsun uzatma dahada başına iş alırsın demişti bunun doğruluğu nedir?
Adam geldi paşa paşa parasını aldı gitti, polis çağırdık polis te de iş yok. Aileye laf gitmesin diye uğraştık adamla bağırışmamızda onlarda indi. Adam komisermiş. Kafayı yiyorum sinirden, polis geldi adamla uğraşma parasını ver gitsin diyor. Annem babam daha komisere yaranmaya çalışıyor. Durduk yere adımız dolandırıcıya çıktı ayıplı mal bize kitlendi. Yok mahkemeyle uğraşma yok bu şu. Uzun lafın kısası adam geldi test etmedi aldı gitti 24 saat kullandı verdi miss. Hayırlı akşamlar
Eldense genellikle alıcı hatalıdır. Ama her iki türlü bir kusur varsa satıcı biliyorsa paylaşmalıdır. Alıcı olarakta satıcı olarakta ürünlerin videosunu içli dışlı almadan kolay kolay ticaret yapmayın sadece içini açamayacağınız şeyler olur orası alıcıyı ilgilendirmesi gerekir. Alıcı açılmamasını istiyorsa alıcı satıcıya güvenmek zorundadır. Alıcı açılmasını istiyorsa da satıcı da alıcı da videolu bir şekilde ürünün neresinde neyin var olup olmadığını kayda almalı sonradan uğraş çıkarılmamalı.
Olan oldu artık hele bi yarın apple’a gidicem onlar ne diyecek. Bu polis eleman sen ikinci el satışta fatura kesmiyorsun uzatma dahada başına iş alırsın demişti bunun doğruluğu nedir?
Ya polis neyi biliyorda konuşuyor boş boş 2.elde fatura kesildiğinide ilk defa duyuyom onadamı vergi bindireceklermiş geneli aptl birbirlerini kolluyor uğraşmak istemiyorlar ailenide poliside dinleme ver mahkemeye ürünüde apple'a gönder olayı açıklamada anlat onlar bakar parça değişmiş mi değişmemiş mi diye değişmişse mors olur adam mahkemeyide kazanırsın zaten 2.elde satılan bir ürün bu 24 saat sonra getirme hakkı yok
Koydum da noldu mahalle inledi o kadar, bakalım yarın hangi dedikodular çıkacak. Aileyi bulaştırmayıp ben karakola gidip şikayetçi olup paşa paşa halledecektim. Üstne çok konuşacak bir şey kalmadı olan oldu.
Koydum da noldu mahalle inledi o kadar, bakalım yarın hangi dedikodular çıkacak. Aileyi bulaştırmayıp ben karakola gidip şikayetçi olup paşa paşa halledecektim. Üstne çok konuşacak bir şey kalmadı olan oldu.
Daha yapacağın şeyler var az para değil adam ap açık dolandırıyor seni benimde başıma geldi mahalle isterse inim inim inlesin senin hakkın var ortada mahalleliyi ilgilendirmez onlar vermiyor onun parasını dostum
Ya polis neyi biliyorda konuşuyor boş boş 2.elde fatura kesildiğinide ilk defa duyuyom onadamı vergi bindireceklermiş geneli aptl birbirlerini kolluyor uğraşmak istemiyorlar ailenide poliside dinleme ver mahkemeye ürünüde apple'a gönder olayı açıklamada anlat onlar bakar parça değişmiş mi değişmemiş mi diye değişmişse mors olur adam mahkemeyide kazanırsın zaten 2.elde satılan bir ürün bu 24 saat sonra getirme hakkı yok
Satarken direkt aldı gitti demişsin. Benden biri bir şey alırken direkt alıp gitmesine izin vermezdim. Direkt alıyorsa zaten sıkıntı var. Ben de 10 sene önce 3000e laptop satmıştım o zaman gta 5 falan aç oyna dedim adama. Klavyede bozuk tuşlar vardı kontrol et alacaksan al dedim. 4-5 gün sonra aradı bana bir klavye parası gönder pahalıya aldım gibisinden konuştu, tersledim lavuğu. Ben 2. el alırken iyice incelerim sonradan sıkıntı çıkarsa gidip söylemeye yüzüm olmaz, başkasından da aynısını beklerim.
Daha yapacağın şeyler var az para değil adam ap açık dolandırıyor seni benimde başıma geldi mahalle isterse inim inim inlesin senin hakkın var ortada mahalleliyi ilgilendirmez onlar vermiyor onun parasını dostum
Ya yok cihazda çok bir sorun olduğunu sanmıyorum. İnternette hatayı araştırdım bir şey bulamadım şarj aleti gibi bir şey sanırım. Apple da açığa kavuşacak olay.
Satarken direkt aldı gitti demişsin. Benden biri bir şey alırken direkt alıp gitmesine izin vermezdim. Direkt alıyorsa zaten sıkıntı var. Ben de 10 sene önce 3000e laptop satmıştım o zaman gta 5 falan aç oyna dedim adama. Klavyede bozuk tuşlar vardı kontrol et alacaksan al dedim. 4-5 gün sonra aradı bana bir klavye parası gönder pahalıya aldım gibisinden konuştu, tersledim lavuğu. Ben 2. el alırken iyice incelerim sonradan sıkıntı çıkarsa gidip söylemeye yüzüm olmaz, başkasından da aynısını beklerim.
Ya onlar anlamıyor bilmiyor 2.el ürünlerde fatura kesilmez zaten senin adına fatura kesilmiş senin yapacağın tek bir şey var şimdi ailene diyorsun benim kazancım benim ticaretim siz karışmayın ben halledicem diyorsun arıyorsun adamı diyorsunki ben ürünü appe'ın kendi teknik servisine yolluyacağım eğerki üründe parça değişimi olmuş ise veya bir zarar gelmiş ise ben seni mahkemeye vereceğim apple'dan gelen resmi ürün raporu ile 2.elde geri iade yoktur 2.elde fatura kesimi yoktur sen mağazadan alışveriş yapmıyorsun'ki 24 saat sonra ürün bozuk diye kapıma dayanasın? Diyorsun sonra bu dediklerimi uyguluyorsun tedirgin olmadan aile veya mahalle ne der demeden milletin ağzı kendi malına gelince açılır bir başkasının malına gelince pabuç olur takma milleti sen poliste karışamaz o görevini yapmakla sorumlu 2.el ürüne yalan yere ugraşmamak için fatura kesilmeli bırak işte demekle değil