Bence asla bitmeyecek ya.Bildiğiniz üzere 23 Ağustos 2019 tarihinde çıkan Call of Duty: Modern Warfare hala kırılmadı.
Her oyunun da kırılması uzun sürüyor.
Sizce korsan oyun devri bitiyor mu?
kırılamamasının sebebi oyun sürekli internet bağlantısı istemesi hikaye modunuda oynasan internetin giderse hata verip kapanıyor eğerki yeni çıkcak oyunların çoğu böyle yaparlarsa azalır fakat daha az satarlar herkes bu riske girmezBildiğiniz üzere 23 Ağustos 2019 tarihinde çıkan Call of Duty: Modern Warfare hala kırılmadı.
Her oyunun da kırılması uzun sürüyor.
Sizce korsan oyun devri bitiyor mu?
Bırakın korsan indirmeyi yaUzun süre daha bitmez bence
Sonra gelip niye Türkçe dil yok diye ağlarlar![]()
![]()
Yakında internetli oyunları kırarlarKorsan oyun devri bitmez, firmalar hikayeli oyunlara bile internet zorunluluğu koyduğu için kırılması bir tık daha zorlaştı.
Aslında son dönemlerde Türkler parasına kıyıp oyun almaya başladı, ülkemizde gayet fazla satış yapan oyunlar olsa bile firmalar koymuyor ama 2 Tane Çince koyuyor.Uzun süre daha bitmez bence
Sonra gelip niye Türkçe dil yok diye ağlarlar![]()
![]()
detroit ocakta kırıldı. indirmiştim acaba kırmışlarmı diye kırmışlarHayır, önlemleri arttırdıkları için uzun sürüyor. Modern Warfare 2 Campaign Remastered kırıldı o da zor diyorlardı. Detroit uzun süre yoktu 1-1.5 ay önce kırıldı. Zaman meselesi, her daim olacaktır bence.
Sistemden şüphe duyulursa korsan yüklenilebilir, Detroit ilk PC'ye geleceği zaman 20TL'den satıldı diye hatırlıyorum.detroit ocakta kırıldı. indirmiştim acaba kırmışlarmı diye kırmışlar
korsana desteğim yok bu arada. steamdan alıcam detroiti. sistemim nasıl davranacak diye bir yükledim