Korsan oyun devri bitiyor mu?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
16,113
Bildiğiniz üzere 23 Ağustos 2019 tarihinde çıkan Call of Duty: Modern Warfare hala kırılmadı.
Her oyunun da kırılması uzun sürüyor.
Sizce korsan oyun devri bitiyor mu?​

Bildiğiniz üzere 23 Ağustos 2019 tarihinde çıkan Call of Duty: Modern Warfare hala kırılmadı.
Bence asla bitmeyecek ya.

Korsan oyun devri bitmez, firmalar hikayeli oyunlara bile internet zorunluluğu koyduğu için kırılması bir tık daha zorlaştı.

kırılamamasının sebebi oyun sürekli internet bağlantısı istemesi hikaye modunuda oynasan internetin giderse hata verip kapanıyor eğerki yeni çıkcak oyunların çoğu böyle yaparlarsa azalır fakat daha az satarlar herkes bu riske girmez

Son düzenleme:
Boş yere umit etmeyin. hiçbirzaman bitmeyecek. uzun sürebilir kırılması ama elinde sonunda o da kırılacak.

Uzun süre daha bitmez bence
Sonra gelip niye Türkçe dil yok diye ağlarlar :mad: :mad:

Hayır, önlemleri arttırdıkları için uzun sürüyor. Modern Warfare 2 Campaign Remastered kırıldı o da zor diyorlardı. Detroit uzun süre yoktu 1-1.5 ay önce kırıldı. Zaman meselesi, her daim olacaktır bence.

Korsan oyun devri bitmez, firmalar hikayeli oyunlara bile internet zorunluluğu koyduğu için kırılması bir tık daha zorlaştı.
Yakında internetli oyunları kırarlar

Uzun süre daha bitmez bence
Sonra gelip niye Türkçe dil yok diye ağlarlar :mad: :mad:
Aslında son dönemlerde Türkler parasına kıyıp oyun almaya başladı, ülkemizde gayet fazla satış yapan oyunlar olsa bile firmalar koymuyor ama 2 Tane Çince koyuyor.

Her sistemin, her yazılımın mutlaka bir açığı vardır.Ne kadar önlem alsalar bile mutlaka biyerde bir açık kalacaktır.O Yüzden korsan oyun hiçbir zaman son bulmayacak.

Hayır, önlemleri arttırdıkları için uzun sürüyor. Modern Warfare 2 Campaign Remastered kırıldı o da zor diyorlardı. Detroit uzun süre yoktu 1-1.5 ay önce kırıldı. Zaman meselesi, her daim olacaktır bence.
detroit ocakta kırıldı. indirmiştim acaba kırmışlarmı diye kırmışlar 🤣
korsana desteğim yok bu arada. steamdan alıcam detroiti. sistemim nasıl davranacak diye bir yükledim

detroit ocakta kırıldı. indirmiştim acaba kırmışlarmı diye kırmışlar 🤣
korsana desteğim yok bu arada. steamdan alıcam detroiti. sistemim nasıl davranacak diye bir yükledim
Sistemden şüphe duyulursa korsan yüklenilebilir, Detroit ilk PC'ye geleceği zaman 20TL'den satıldı diye hatırlıyorum.
Bazen korsan indirip sonradan alıyorum ama nedense 2 türlü de hiçbir zevk vermiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,072
Üyeler
189,542
Son üye
Tatuboyyy
Geri