SON DAKİKA🚨 İstanbul'da 6,2 Büyüklüğünde Şiddetli Deprem!

The Semih

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,659
1745404989097.png

Hissettinizmi dostlar 20 saniye felan sürdü marmaradayım.

Son düzenleme:
sancaktepe de aynı şekil dolap falan düşecekti o derece geçmiş olsun,2.si olma ihtimali nedir varmi bilgisi olan

Rabbim fazlasından korusun inşallah

Zamanında Naci Görür'e "İstanbul'daki emlakların işini bitirmeye çalışıyor, şu adamı çıkarmayın kanala." diyen köpekler utanmıyorsa şimdi çıksın konuşsun bakalım. Deprem başladığı anda etrafta herhangi bir yıkım olmamasına rağmen anında ortadan kaybolan 3 tane GSM operatörü, çarpık kentleşme, yayın yasağı gibi problemler İstanbul'daki fakir halkın bildiğiniz ölüme terk edildiğinin kanıtıdır. Aksini düşünenin devletin yandaşı olduğunu düşünüyorum, gelip bana hayır haksızsın diye karşı çıkabilecek varsa beklerim :)

Depremi duyar duymaz İstanbul'daki arkadaşlarıma yazayım, arkadaşlarımı arayayım dedim. Bir de ne göreyim, telefon çalmıyor :D Bu haliyle Türkiye hükümeti cidden gittikçe rezil ve komik bir hale bürünmeye devam ediyor. Tam anlamıyla trajedi.

Zamanında Naci Görür'e "İstanbul'daki emlakların işini bitirmeye çalışıyor, şu adamı çıkarmayın kanala." diyen köpekler utanmıyorsa şimdi çıksın konuşsun bakalım. Deprem başladığı anda etrafta herhangi bir yıkım olmamasına rağmen anında ortadan kaybolan 3 tane GSM operatörü, çarpık kentleşme, yayın yasağı gibi problemler İstanbul'daki fakir halkın bildiğiniz ölüme terk edildiğinin kanıtıdır. Aksini düşünenin devletin yandaşı olduğunu düşünüyorum, gelip bana hayır haksızsın diye karşı çıkabilecek varsa beklerim :)

Depremi duyar duymaz İstanbul'daki arkadaşlarıma yazayım, arkadaşlarımı arayayım dedim. Bir de ne göreyim, telefon çalmıyor :D Bu haliyle Türkiye hükümeti cidden gittikçe rezil ve komik bir hale bürünmeye devam ediyor. Tam anlamıyla trajedi.
Elde tutulu hiçbirşey yok bu ülkede, merak ediyorum Çin gibi 2 milyar nüfus olsa nasıl yönetilirdi bu ülke.

Sana haksızsın diyemezler ama mesajına gülme emolojisi bırakırlar. Burada engellediğim 10 küsür tıbbi atığın ortak soytarılığı.

Elde tutulu hiçbirşey yok bu ülkede, merak ediyorum Çin gibi 2 milyar nüfus olsa nasıl yönetilirdi bu ülke.
Daha dün hükümet kıçı kırık ortalama 26Mbps internetiyle Suriye'ye internet desteği vereceğini açıklamış. Ülkemizdeki operatörler başka ülkelere aynı hattı 3-5 dolara verirken bize 20-25 dolarlara veriyorlar. Hükümet önce elin Suriye vatandaşına değil de keşke bize dönüp baksa, ama nafile. Hükümetin yanında çalışan saçma sapan insanlara para vereceklerine o paranın çeyreğiyle bile İstanbul'a bir şeyler yapsalar cidden her şey çözülecek. Bir de dalga geçercesine Kanal İstanbul projesini çıkarttılar. Haberiniz olsun, Arabistan zenginleri şu an Kanal İstanbul'da satışa çıkarılacak parseller hakkında konuşuyorlar. Yakında Filistin olmazsak şanslıyız demektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana haksızsın diyemezler ama mesajına gülme emolojisi bırakırlar. Burada engellediğim 10 küsür tıbbi atığın ortak soytarılığı.
X'te de öyle troller var. Çoğuyla uğraşmayı kestim.

Şu an ülke yönetilmiyor zaten. Tamamen kendi başına ve mevcut dinamikleriyle ayakta kalmaya çalışıyor. Bu ayakta kalma, sosyal çürümenin zirve noktasında biter.

İronik bir durumdan bahsedicem 😂 anlık durumlarda lazım olacak Faturalı sistem mantığı deprem zamanı bir işe yaramıyor. O zaman her ay ödediğiniz yada millet her ay ödediği parayı ne halt için ödediğini sanıyor acaba özellikle bazı camia insanları. Cidden komik 😂 ve hala istanbulda %40 küsür oy almaları daha komik

İronik bir durumdan bahsedicem 😂 anlık durumlarda lazım olacak Faturalı sistem mantığı deprem zamanı bir işe yaramıyor. O zaman her ay ödediğiniz yada millet her ay ödediği parayı ne halt için ödediğini sanıyor acaba özellikle bazı camia insanları. Cidden komik 😂 ve hala istanbulda %40 küsür oy almaları daha komik

Akıl tutulmasını ve cehaletin sebep olduğu şeyleri sıradanlaştırmışlar. O yüzden. Bir de statü vermişler. İrfan, irade, mazlum... diye.

Akıl tutulmasını ve cehaletin sebep olduğu şeyleri sıradanlaştırmışlar. O yüzden. Bir de statü vermişler. İrfan, irade, mazlum... diye.
Cidden yazık ya valla diyorum bak %50 ye ne kadar gerçekten içten gelerek acısamda %50 ye de üzülüyorum saflıklarından ölebileceklerinden habersizler artık ne düşünüyorlar anlamıyorum. Demekki saf olacaksın abi kafan rahat olacak uykuların kaçmayacak 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,371
Üyeler
186,471
Son üye
natcro17
Geri