SON DAKİKA🚨 İstanbul'da 6,2 Büyüklüğünde Şiddetli Deprem!

Cidden yazık ya valla diyorum bak %50 ye ne kadar gerçekten içten gelerek acısamda %50 ye de üzülüyorum saflıklarından ölebileceklerinden habersizler artık ne düşünüyorlar anlamıyorum. Demekki saf olacaksın abi kafan rahat olacak uykuların kaçmayacak 😂
Bir şey düşünebildikleri yok. Başkaları onların yerine düşünüyor. Taze sebze bile yiyemiyorlar ama fanatiklik yüzünden ülkenin %20'lik varlıklı kesimini öne sürerek hanedanı savunuyorlar.

Bir şey düşünebildikleri yok. Başkaları onların yerine düşünüyor. Taze sebze bile yiyemiyorlar ama fanatiklik yüzünden ülkenin %20'lik varlıklı kesimini öne sürerek hanedanı savunuyorlar.
Varlıklı %20 bile yoktur hocam. Tr ve balkan ülkelerinde %2 lik dilimde değilsen fakirsin yarını düşünüyosun.

Zamanında Naci Görür'e "İstanbul'daki emlakların işini bitirmeye çalışıyor, şu adamı çıkarmayın kanala." diyen köpekler utanmıyorsa şimdi çıksın konuşsun bakalım. Deprem başladığı anda etrafta herhangi bir yıkım olmamasına rağmen anında ortadan kaybolan 3 tane GSM operatörü, çarpık kentleşme, yayın yasağı gibi problemler İstanbul'daki fakir halkın bildiğiniz ölüme terk edildiğinin kanıtıdır. Aksini düşünenin devletin yandaşı olduğunu düşünüyorum, gelip bana hayır haksızsın diye karşı çıkabilecek varsa beklerim :)

Depremi duyar duymaz İstanbul'daki arkadaşlarıma yazayım, arkadaşlarımı arayayım dedim. Bir de ne göreyim, telefon çalmıyor :D Bu haliyle Türkiye hükümeti cidden gittikçe rezil ve komik bir hale bürünmeye devam ediyor. Tam anlamıyla trajedi.
TeknoFest Zamanın'da Bu İletişim Sorununu Kökten çözecek Boşa yapılacak kazı çalışmalarının ve Sahte ihbarların önüne geçecek
Deprem Olduğunda İşlemleri çok daha hızlandıracak ve bu sayede bir sürü insanın gecikmeden dolayı vs. Ölmesini engelleyecek
(Sadece Deprem değil Her türlü Doğal afet ve Acil Durumlar için ama en başta Deprem Odaklı)
Çok Kapsamlı,Detaylı,Bütçe dostu,Erişimi kolay,Çözüm Olasılığı ve işe yararlılığı matematiksel ve İstatiksel olarak Belirtilmiş, Çok düzenli. Ve Ayrıntılı bir Rapor ile beraber sundum projemi

Ve Tahmin edin Noldu Proje Reddedildi ve Kim bilir hangi saçma ve Gereksiz Proje Kazandı

Yani Kısaca Yaşadığımız ülkenin halkını Ne kadar Önemsemediklerini bir daha görün

Son düzenleme:
TeknoFest Zamanın'da Bu İletişim Sorununu Kökten çözecek Boşa yapılacak kazı çalışmalarının ve Sahte ihbarların önüne geçecek
Deprem Olduğunda İşlemleri çol daha hızlandıracak ve bu sayede bir sürü insanın geçilmeden dolayı vs. Ölmesini engelleyecek
(Sadece Deprem değil Her türlü Doğal afet ve Acil Durumlar için ama en başta Deprem Odaklı)
Çok Kapsamlı,Detaylı,Bütçe dostu,Erişimi kolay,Çözüm Olasılığı ve işe yararlılığı matematiksel ve İstatiksel olarak Belirtilmiş, Çok düzenli. Ve Ayrıntılı bir Rapor ile beraber sundum projemi

Ve Tahmin edin Noldu Proje Reddedildi ve Kim bilir hangi saçma ve Gereksiz Proje Kazandı

Yani Kısaca Yaşadığımız ülkenin halkını Ne kadar Önemsemediklerini bir daha görün
Dostum benim de geçen sene ildeki son finallere gitmemize kala olan aşamada elemişlerdi. Teknofest'te raporunun TÜBİTAK kadar kusursuz olmasına asla gerek yok, bunu sen de biliyorsun. Bizim projemiz de şehirdeki aşırı trafiğe karşı insanları başka alternatif yollara aktarabileceğimiz bir aplikasyon oluşturmaktı. Bizim raporumuz son elemelerde reddedildi ve sebebi proje konusu değil, sözde raporu kötü yazmamış falanmış ve kocaman bir 0 puan verdiler :D Nedir bu istedikleri rapor yazma şekli inan bilmiyorum ancak herhalde aynı raporu gidip yurt dışındaki üniversitelere sunsak davet alırız :D Başka basit bir örneği, kız arkadaşım 8 senelik BİLSEM öğrencisi ve Türkiye'de TÜBİTAK'ta reddedilen projelerini yurt dışındaki üniversitelere sundu. Ne hikmetse hepsi olumlu yanıt verdi :D

Hisseden tüm arkadaşlara geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.

Dostum benim de geçen sene ildeki son finallere gitmemize kala olan aşamada elemişlerdi. Teknofest'te raporunun TÜBİTAK kadar kusursuz olmasına asla gerek yok, bunu sen de biliyorsun. Bizim projemiz de şehirdeki aşırı trafiğe karşı insanları başka alternatif yollara aktarabileceğimiz bir aplikasyon oluşturmaktı. Bizim raporumuz son elemelerde reddedildi ve sebebi proje konusu değil, sözde raporu kötü yazmamış falanmış ve kocaman bir 0 puan verdiler :D Nedir bu istedikleri rapor yazma şekli inan bilmiyorum ancak herhalde aynı raporu gidip yurt dışındaki üniversitelere sunsak davet alırız :D Başka basit bir örneği, kız arkadaşım 8 senelik BİLSEM öğrencisi ve Türkiye'de TÜBİTAK'ta reddedilen projelerini yurt dışındaki üniversitelere sundu. Ne hikmetse hepsi olumlu yanıt verdi :D
Diyom Ya Hocam Ya akrabalarını Sokuyorlar Yada Başka Bir iş var
Şahsen benim Teorim Ülkenin gelişmesini istemiyorlar bu yüzden daha saçma ve gereksiz projeleri seçiyorlar

Dediğim gibi Bizde Bütçe/Maddi destek Verecekleri aşamada Elendik ve Adım kadar Eminim ki Tübitak Projeleri'nin Raporları bile O kadar iyi değildir (6 veya 9 Sayfa sınırı vardı yani her şey sığmıyor) ama Ona Rağmen video yokmuş diye 0 puan verdiler video'ya İşte ve Bir kaç şeyden'de puan kırdılar
Ama En komiği Projeyi "İnsanlık Yarına" mı ne o tarz bir isimde bir kategoride açmıştım ve beyefendiler katagoriye uygun bulmamışlar bu yüzden 5 mı ne vermişlerdi 😂 ya insanların Hayatını kurtaracak teknolojiye'de Yok bu insanlık yararına değil denmez ya

Hatta Fark ettiysen bir kategoride maddi destek için son rapor kısmında 200 proje kabul ediliyorsa Sunum Günü Sadece 50 Proje var geri kalan 100-150 Stand Bomboş Yani Şahsen ben Orada Para aklandığınıda düşünüyorum maddi desteği Jüriler onaylarsa veriliyor ya baskasının adına hesaplar açıp parayı aklıyorlarsa ? Yani öğrencilerin tüm dataları adamlarda var

Yani projemi teknofest olmasa dahi sunmak istedim ama onun için hem server ücretleri Hemde Resmi kurumlar ile anlaşma yapmam gerekiyordu tabi 17 yaşında birininde server için yeterli maddi durum olamayacağı ve resmi makamların dinlemeyeceğini biliyoruz Bu yüzden bende vazgeçtim (eğer teknofest'de kazansaydım Zaten Onlar yaptığım projeyi Hizmete sunmak için gerekli Sistemleri ve anlaşmaları yaparlardı)

İşte Max Türkiye'deki Sistemin Özeti

Boykot listesine turkcell vodafone tt de eklenir yakın zamanda netgsm kalır bi tek (netgsm kullananlarda kesinti oldu mu bu arada)

İşyerinde yakalandım ben Şişli'de. AVM bile bu kadar sallandıysa evi düşünemiyorum. Allahtan evde kimse yoktu ailem de dışarıdaymış.
Molada sigara içiyordum aradan çok ufak bir zaman geçti ve millet her şeyini alıp terastan uzaklaşmaya başladı. Bu süre zarfında malumunuz direkt telefona sığınıp ailemi aradım. Şaşırmadığım bir şekilde ilk aramada ulaşamadım. Birkaç kez denedikten sonra ulaşabildim.
Ayrıca işin komik tarafı ne biliyor musunuz? Olaydan 2 saat sonra firmanın bana SMS gönderip hatları meşgul etmemem gerektiğini, internet tabanlı uygulamaları kullanmam gerektiğini söyledi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boykot listesine turkcell vodafone tt de eklenir yakın zamanda netgsm kalır bi tek (netgsm kullananlarda kesinti oldu mu bu arada)
Adını sık duymadığım bir firmaya ne kadar güvenebilirim bilmiyorum. Ha bu şu anki GSM firmalarına güvendiğim anlamına gelmiyor. Üçünü de kullandım ama hiç birinden memnun kalmadım.
Türk Telekomda açık alanda bile hiçbir şekilde şebeke alamıyordum, bu yüzden Turkcell'e geçtim. Onda faturam iyiydi lakin 12 aylık sözleşme yaptığım için sözleşmem bitince mecburen tarife değiştirecek veya sözleşmemi yenileyecektim. Ama gel gör ki aylık 250 lira ödediğim faturanın aynısı bana 800 lira olarak geri dönünce geçmek istemedim. Vodafone'a geçtim şu an bunda şebeke konusunda pek bir şey yaşamadım ama yine de bu yaşamadığım anlamına gelmeyecek.

hafif yine sallandı silivri bu gece uyku haram

Gene salladım arabaya geçtim.

dostlar 5/10 dakıka arayla yer hafıf hafıf tıtrıyor ve tıtremeden once ruzgar bastırıyor varmı hısseden sureklı aktıf olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,081
Üyeler
174,979
Son üye
YunusEmre7384
Geri