Geçmiş olsun , dikkat edin arkadaşlar.Hissettinizmi dostlar 20 saniye felan sürdü marmaradayım.
Elde tutulu hiçbirşey yok bu ülkede, merak ediyorum Çin gibi 2 milyar nüfus olsa nasıl yönetilirdi bu ülke.Zamanında Naci Görür'e "İstanbul'daki emlakların işini bitirmeye çalışıyor, şu adamı çıkarmayın kanala." diyen köpekler utanmıyorsa şimdi çıksın konuşsun bakalım. Deprem başladığı anda etrafta herhangi bir yıkım olmamasına rağmen anında ortadan kaybolan 3 tane GSM operatörü, çarpık kentleşme, yayın yasağı gibi problemler İstanbul'daki fakir halkın bildiğiniz ölüme terk edildiğinin kanıtıdır. Aksini düşünenin devletin yandaşı olduğunu düşünüyorum, gelip bana hayır haksızsın diye karşı çıkabilecek varsa beklerim
Depremi duyar duymaz İstanbul'daki arkadaşlarıma yazayım, arkadaşlarımı arayayım dedim. Bir de ne göreyim, telefon çalmıyorBu haliyle Türkiye hükümeti cidden gittikçe rezil ve komik bir hale bürünmeye devam ediyor. Tam anlamıyla trajedi.
Zamanında Naci Görür'e "İstanbul'daki emlakların işini bitirmeye çalışıyor, şu adamı çıkarmayın kanala." diyen köpekler utanmıyorsa şimdi çıksın konuşsun bakalım. Deprem başladığı anda etrafta herhangi bir yıkım olmamasına rağmen anında ortadan kaybolan 3 tane GSM operatörü, çarpık kentleşme, yayın yasağı gibi problemler İstanbul'daki fakir halkın bildiğiniz ölüme terk edildiğinin kanıtıdır. Aksini düşünenin devletin yandaşı olduğunu düşünüyorum, gelip bana hayır haksızsın diye karşı çıkabilecek varsa beklerim
Depremi duyar duymaz İstanbul'daki arkadaşlarıma yazayım, arkadaşlarımı arayayım dedim. Bir de ne göreyim, telefon çalmıyorBu haliyle Türkiye hükümeti cidden gittikçe rezil ve komik bir hale bürünmeye devam ediyor. Tam anlamıyla trajedi.
Daha dün hükümet kıçı kırık ortalama 26Mbps internetiyle Suriye'ye internet desteği vereceğini açıklamış. Ülkemizdeki operatörler başka ülkelere aynı hattı 3-5 dolara verirken bize 20-25 dolarlara veriyorlar. Hükümet önce elin Suriye vatandaşına değil de keşke bize dönüp baksa, ama nafile. Hükümetin yanında çalışan saçma sapan insanlara para vereceklerine o paranın çeyreğiyle bile İstanbul'a bir şeyler yapsalar cidden her şey çözülecek. Bir de dalga geçercesine Kanal İstanbul projesini çıkarttılar. Haberiniz olsun, Arabistan zenginleri şu an Kanal İstanbul'da satışa çıkarılacak parseller hakkında konuşuyorlar. Yakında Filistin olmazsak şanslıyız demektir.Elde tutulu hiçbirşey yok bu ülkede, merak ediyorum Çin gibi 2 milyar nüfus olsa nasıl yönetilirdi bu ülke.
X'te de öyle troller var. Çoğuyla uğraşmayı kestim.Sana haksızsın diyemezler ama mesajına gülme emolojisi bırakırlar. Burada engellediğim 10 küsür tıbbi atığın ortak soytarılığı.
Elde tutulu hiçbirşey yok bu ülkede, merak ediyorum Çin gibi 2 milyar nüfus olsa nasıl yönetilirdi bu ülke.
İronik bir durumdan bahsedicemanlık durumlarda lazım olacak Faturalı sistem mantığı deprem zamanı bir işe yaramıyor. O zaman her ay ödediğiniz yada millet her ay ödediği parayı ne halt için ödediğini sanıyor acaba özellikle bazı camia insanları. Cidden komik
ve hala istanbulda %40 küsür oy almaları daha komik
Cidden yazık ya valla diyorum bak %50 ye ne kadar gerçekten içten gelerek acısamda %50 ye de üzülüyorum saflıklarından ölebileceklerinden habersizler artık ne düşünüyorlar anlamıyorum. Demekki saf olacaksın abi kafan rahat olacak uykuların kaçmayacakAkıl tutulmasını ve cehaletin sebep olduğu şeyleri sıradanlaştırmışlar. O yüzden. Bir de statü vermişler. İrfan, irade, mazlum... diye.