Selamlar bi kaç gün içince sistem alacağım 5070 ti ve Ryzen 7 9800X3D karar verdim. Bunlara ek olarak diğer almam gereken parçaları önerir misiniz. Bütçe olarak 90'ı geçmek istemiyorum duruma bağlı bütçeyi biraz aşabilirim.
Monitör 2k Ekran kartı 5080 yapınca diğer parçaların kalitesi düşüyor o yüzden 5070ti düşündüm90k bütçede 5080 +9700x toplayabilirsin monitörün 4k ise işlemciler arasında abartılacak kadar fark olmuyor zaten.
Öneri için teşekkürler.Anakart
işlemci
Ekran kartı
Ram![]()
GALAX GeForce RTX 5070 Ti EX Gamer 1-Click OC White 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı (57IZN6MDBVGW) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA Blackwell tarafından desteklenen GeForce RTX™ 50 Serisi GPU’lar, oyunculara ve içerik üreticilere oyunun kurallarını değiştiren özellikler sunuyor.www.gaming.gen.tr
![]()
Lexar Ares White RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz CL32 DDR5 Gaming Ram (LD5EU016G-R6400GDWA) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
ssd
![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
soğutucu
![]()
Thermalright Frozen Horizon 360 Sıvı Soğutucu
Performans sürekli olarak aşılır. Üç nesil su pompası yapısı araştırma ve geliştirme birikimi. Yeniden doğuş, rüzgarı dinle.www.gaming.gen.tr
Kasa
7x Aynalı argb
![]()
ZOKO TANK BEYAZ 7X12 KUMANDALI ARGB FANLI OYUNCU KASAS... - Ucuzbudur
En ucuz ZOKO TANK BEYAZ 7X12 KUMANDALI ARGB FANLI OYUNCU KASASI fiyatını ve özelliklerini Ucuzbudur.com da incele ve en uygun fiyat garantisi ile hemen satın al !www.ucuzbudur.com
Psu
![]()
Enermax Revolution D.F. X 1350W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1350EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Titiz kılıflı kablolar, bilgisayarınızı profesyonel bir görünümle oluşturmanıza olanak tanıyan daha iyi dayanıklılık ve şık estetik sağlar.www.gaming.gen.tr
beyaz şekil olur ama siyah daha ucuzMonitör 2k Ekran kartı 5080 yapınca diğer parçaların kalitesi düşüyor o yüzden 5070ti düşündüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öneri için teşekkürler.
Beyaz daha güzel duruyor evet duruma göre öyle yapabilirimbeyaz şekil olur ama siyah daha ucuz
Selam bi hazır sistem buldum da alınır mı bakabilir misiniz?Anakart
işlemci
Ekran kartı
Ram![]()
GALAX GeForce RTX 5070 Ti EX Gamer 1-Click OC White 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı (57IZN6MDBVGW) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA Blackwell tarafından desteklenen GeForce RTX™ 50 Serisi GPU’lar, oyunculara ve içerik üreticilere oyunun kurallarını değiştiren özellikler sunuyor.www.gaming.gen.tr
![]()
Lexar Ares White RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz CL32 DDR5 Gaming Ram (LD5EU016G-R6400GDWA) - incehesap.com
ssd
![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
soğutucu
![]()
Performans sürekli olarak aşılır. Üç nesil su pompası yapısı araştırma ve geliştirme birikimi. Yeniden doğuş, rüzgarı dinle.www.gaming.gen.tr
Kasa
7x Aynalı argb
![]()
En ucuz ZOKO TANK BEYAZ 7X12 KUMANDALI ARGB FANLI OYUNCU KASASI fiyatını ve özelliklerini Ucuzbudur.com da incele ve en uygun fiyat garantisi ile hemen satın al !www.ucuzbudur.com
Psu
![]()
Enermax Revolution D.F. X 1350W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1350EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Titiz kılıflı kablolar, bilgisayarınızı profesyonel bir görünümle oluşturmanıza olanak tanıyan daha iyi dayanıklılık ve şık estetik sağlar.www.gaming.gen.tr
kendin topladığında çok ucuza geliyor bu pahalıSelam bi hazır sistem buldum da alınır mı bakabilir misiniz?
![]()
Metaverse 9060XT | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
tamamdır teşekkürlerkendin topladığında çok ucuza geliyor bu pahalı
siyah olaymış daha ucuza gelirmiş madem beyaz toplandı bır kaç öneri vereyim arkadaşa değiştirmek isterse diyeAnakart
işlemci
Ekran kartı
Ram![]()
![]()
ssd
![]()
soğutucu
![]()
Kasa
7x Aynalı argb
![]()
Psu
![]()
Kasa güzel gözüküyor öneriler için teşekkürler. Anakarta bu kadar vermek mantıklı mı 7 8 binlik bi tane alsam aralarında çok fark olur mu çok anlamadığım için bu konuda kararsızım msi b650 gaming plus wifi alsam mesela yeterli olmaz mı?siyah olaymış daha ucuza gelirmiş madem beyaz toplandı bır kaç öneri vereyim arkadaşa değiştirmek isterse diye
anakart olarak
bunu öneririm
kasa olarak
önerebilirim soğutucu ile sıkıntı çıkarmaz ise alınabilir soğutma performansı iyi bir kasadır![]()
NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H6 Flow CC-H61FW-01 3 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ram
olarak bu da alınabilir daha ucuz diğerinden bu değişikleri yaptığımızda bütçeden düşüyor SSD yi yükseltebilirsiniz bu sayede
fark etmez bütçe sıkıntısı pek yok o yüzden beyaz kaliteli bir şey attım şuanda pek müsait değilim isterseniz yarın beni etiketleyin sıfırdan toplayayımKasa güzel gözüküyor öneriler için teşekkürler. Anakarta bu kadar vermek mantıklı mı 7 8 binlik bi tane alsam aralarında çok fark olur mu çok anlamadığım için bu konuda kararsızım msi b650 gaming plus wifi alsam mesela yeterli olmaz mı?
Selam olur yeniden bi tane toplayabiliriz kasa akvaryum olabilir estetik açısından, sıvı soğutma düşünüyorum. 100 bin civarı olabilir almışken iyi bir şey olsun istiyorum teşekkürler şimdiden.fark etmez bütçe sıkıntısı pek yok o yüzden beyaz kaliteli bir şey attım şuanda pek müsait değilim isterseniz yarın beni etiketleyin sıfırdan toplayayım