Akkcede 5800hocam 600tl daha koyup kaliteli alabilir misiniz?
![]()
MSI MAG A850GL PCIe5 850W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı Fiyatı ve Özellikleri
MSI MAG A850GL PCIe5 850W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. MSI MAG A850GL PCIe5 850W 80+ Gold Full Modüler Güç Kaynağı en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Bu marka iyi mi? ilk defa gordüm
FSP Vita GM850 kullanıyorum memnunum şuan konunda önerilen psulardan daha performanslı bir modeldir.850w tam modüler PSU önerisi Max 5.5k
Daha geçen abdullah abi o psuyu almayın dedi neden bılmıyorum.FSP Vita GM850 kullanıyorum memnunum şuan konunda önerilen psulardan daha performanslı bir modeldir.
Güç bantları çok farklı attığınız modellerin hali hazırdaki sistem için 650w kaliteli bir şeyde iş görür lakin ilerde olacak herhangi bir güncellemede kafanız rahat olması gerekir o yüzden almışken 850w ve üstü ürün tercihinde bulunmakta fayda var enermax modeller fp olarak iyi konumdalar ve çok ucuza 1650w modeli satıldı eğer benzer kampanyalar yakalanmayacak gibi ise 850w-1000w değerinde güç çözümlerine başvurulabilir.Daha geçen abdullah abi o psuyu almayın dedi neden bılmıyorum.
Msi850gold vs Enermax1350gold
Arkadaşlar elimde yaklaşık 1 yıl önce aldığım msi mpg a850gl gold sertifikalı bir psu var ve tam modüler donanım arşivinin hikayesinde paylaştığı enermax psu yu alsam sizde daha mı iyi olur yoksa daha kalitesiz bi ürün mü almış olurum lütfen elimdeki psu güç olarak yeterli yükseltmene gerek yok...forum.donanimarsivi.com
FSP VITA mı almayın dedi?Daha geçen abdullah abi o psuyu almayın dedi neden bılmıyorum.
Msi850gold vs Enermax1350gold
Arkadaşlar elimde yaklaşık 1 yıl önce aldığım msi mpg a850gl gold sertifikalı bir psu var ve tam modüler donanım arşivinin hikayesinde paylaştığı enermax psu yu alsam sizde daha mı iyi olur yoksa daha kalitesiz bi ürün mü almış olurum lütfen elimdeki psu güç olarak yeterli yükseltmene gerek yok...forum.donanimarsivi.com