Yardım Ekran kartı update önerisi lazım

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,932
şuan zotac rtx2060 o.c 12gb ekran kartı var bunu satıp üstüne biraz ekleyip ne alabilirim nvidia tarafında öneriniz varmıdır? diğer bileşenler imzada yazıyor

3060 12 gb
3060ti
3070

3060 12 gb
3060ti
3070
düz 3060 alsam çok fark olmaz gibi sanki zaten 184watt olan bi kart var bende 2. elde temiz kaça bulunur birde 3060ti ve 3070 vram boyutu kaç oluyor?

düz 3060 alsam çok fark olmaz gibi sanki zaten 184watt olan bi kart var bende 2. elde temiz kaça bulunur birde 3060ti ve 3070 vram boyutu kaç oluyor?
hocam ben olsam 9060 bekler yada en az 4000 serisine giderim en kötü bi fg olsun

ikisinin de 8gb
3060ti 9 k civarına
3070in temizleri de 9-10 civarında değişiyor
8gb vram sıkıntı yapmazmı ya bide almışken biraz götürsün istiyorum işlemcim 3070 i kurtarırmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben olsam 9060 bekler yada en az 4000 serisine giderim en kötü bi fg olsun
elimdekini satıp üstüne sattığım paranın daha fazlasını eklemek istemiyorum şimdilik ileride 40 serisine geçmek isterim ama

8gb vram sıkıntı yapmazmı ya bide almışken biraz götürsün istiyorum işlemcim 3070 i kurtarırmı

elimdekini satıp üstüne sattığım paranın daha fazlasını eklemek istemiyorum şimdilik ileride 40 serisine geçmek isterim ama
total bütçeniz ne olucak onu söyleyin bakayım ona göre 13400f yeterli ayrıca.

intel arc b580 e bakın hocam 12 gb 4060 la kafa kafaya

total bütçeniz ne olucak onu söyleyin bakayım ona göre 13400f yeterli ayrıca.
elimdekini 6 7k arası satarsam 10k bütçem olur

intel arc b580 e bakın hocam 12 gb 4060 la kafa kafaya
hocam amd bile almak istemiyorum intel daha ekran kartı piyasasına dün başladı biraz üstünden geçmesi lazım bence

hocam amd bile almak istemiyorum intel daha ekran kartı piyasasına dün başladı biraz üstünden geçmesi lazım bence
Nvidiayı boşverin az daha bütçe çıkıyoras 6800xt alın 1080p- 2k da idare edicektir nvidia tarafında dediklerimden başka kart bulamazsınız alınacak.

hocam işte yeni girdiği için ucuz yoksa bulamazsınız bu da fırsat

Nvidiayı boşverin az daha bütçe çıkıyoras 6800xt alın 1080p- 2k da idare edicektir nvidia tarafında dediklerimden başka kart bulamazsınız alınacak.
hocam ne yalan söyliyim amd ye karşı ekran kartı tarafında ön yargım var çok alasım yok. yok coil whine sesi yok bilmem driver sorunu falan filan nvidiadan devam etmek istiyorum hem olursa broadcast falanda kullanıyorum zaten o da lazım oluyor arada

hocam işte yeni girdiği için ucuz yoksa bulamazsınız bu da fırsat
saçma olcak ama örneklendirmek istiyorum, klasikleşmiş büyük bir marka olan mercedesemi binmek istersin yoksa daha yeni çıkmış deneyimi ve incelemesi az olan cherry emi binmek istersin

hocam ne yalan söyliyim amd ye karşı ekran kartı tarafında ön yargım var çok alasım yok. yok coil whine sesi yok bilmem driver sorunu falan filan nvidiadan devam etmek istiyorum hem olursa broadcast falanda kullanıyorum zaten o da lazım oluyor arada

saçma olcak ama örneklendirmek istiyorum, klasikleşmiş büyük bir marka olan mercedesemi binmek istersin yoksa daha yeni çıkmış deneyimi ve incelemesi az olan cherry emi binmek istersin
hocam fp oranı olarak düşünün arabada beni biyerden biyere ortalama bi konfor da götürüyosa ve bütçem sınırlıysa cherry tabikide bayadır da var ekran kartı bi kullanıcı yorumlarını okuyun derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,608
Üyeler
184,950
Son üye
rhaqen
Geri