SimRace Kurmak istiyorum tartışalım.

Reaksiyon skoru
24
Bütçe
50000
Arkadaşlar merhaba 50 bin tl bütçe ile simracing kurmak istiyorum. profosyonel ama hobi amaçlı olucak eve kuracağım fakat bu hobiyi gerçekleştirmek için gerekli bilgiye donanıma sahip değilim bilgisayar vs. her şey var ihtiyacım olanlar Simülatör Ringi + Monitör + Direksiyon El freni vites + eldiven önerilere açığım tanıdık demirci ve marangoz var yaptıradabilirim önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba 50 bin tl bütçe ile simracing kurmak istiyorum. profosyonel ama hobi amaçlı olucak eve kuracağım fakat bu hobiyi gerçekleştirmek için gerekli bilgiye donanıma sahip değilim bilgisayar vs. her şey var ihtiyacım olanlar Simülatör Ringi + Monitör + Direksiyon El freni vites + eldiven önerilere açığım tanıdık demirci ve marangoz var yaptıradabilirim önerilerinizi bekliyorum.
Fiyatlar konusunda cok bir fikrim yok ancak bir curved monitör önerebilirim direksiyon olarak da Thrustmaster T300rs veya bir Thrusmaster modeli önerebilirim eger profesyonel yapmak istiyorsan digerlerini maalesef cok bilmiyorum

Fiyatlar konusunda cok bir fikrim yok ancak bir curved monitör önerebilirim direksiyon olarak da Thrustmaster T300rs veya bir Thrusmaster modeli önerebilirim eger profesyonel yapmak istiyorsan digerlerini maalesef cok bilmiyorum
bende duymuştum direksiyon olarak onu f/p diyorlar

Merhaba, öncelikle eski F1 E Spor yarışçısı olarak ve bu işlerle uğraşmış profesyonel biri olarak tavsiyelerime dikkat etmeni öneririm. Bilgisayar hazır olduğuna göre aşağı yukarı 9-15 parça arası ufak, büyük sigma profil ile bir kokpit hazırlayabiliriz sana ben en son profesyonel kokpit hazırlarken fiyatı 8000 falandı üreticide, kokpit pahalıya gelmez yani. Monitör olarak 27 veya 32 inç önermekteyim, curve yada değil fark etmez ancak Asus kullandığım için Asus Tuf serisi monitor öneririm. Direksiyon olarak Ne G29 serisi nede Thrustmaster öneririm çünkü 23 bin'e Moza R3 Direct Drive sistemler varken diğer sistemlere bakılmaz. 23 direksiyon, tahminimce maksimum 10 kokpit tutar ve etti 33. Sahibinden'de sıfır veya ikinci el temiz Thrustmaster Th8s vitesler 7 bin topla etti 40. El freni ve eldiven bilgim bulunmamakta normal bir eldiven bile il görüyor merak etme.

Edit: monitör fiyatını unuttum oda 5.5 civarı toplam 45.5 eder hadi 500 de eldiven tutsun 46.

Geri