soğutucun çok güzel yeterli olur , 7700 al kesinlikle bütçeyi daha zorlarsan 9700x te çok iyi olur.Yukarıdaki işlemciler den birisini almayı düşünüyorum çoğunlukla oyun oynamayı düşündüğümden amd tarafından yanayım 10k bütçe belirledim elimde deepcool ls720 se sıvı soğutma var dediğim işlemcilere yetermi?
değer hocam hikayeli oyunlarda +15/+20 fps , işlemci odaklı oyunlarda +30 / +40 fps farkettiriyor ortalama olarak ve 7700 den daha az ısınıyor.Fiyat farkına değer ise alabilirim hocam
Gigabyte X870 Aorus Elite WiFi7 Ice anakart ile uyumlu çalışır mı veya sizin önerdiğiniz bi anakart varmıdır beyaz olsa daha iyi olurdeğer hocam hikayeli oyunlarda +15/+20 fps , işlemci odaklı oyunlarda +30 / +40 fps farkettiriyor ortalama olarak ve 7700 den daha az ısınıyor.
sizdeki ana kart hali hazırda iyi alabilirsin uyumludur fakat bios güncellemen gerek 9700x için.Gigabyte X870 Aorus Elite WiFi7 Ice anakart ile uyumlu çalışır mı veya sizin önerdiğiniz bi anakart varmıdır beyaz olsa daha iyi olur
elinde zaten anakart mi var yoksa beyaz aradigin icin miAnakart yönünde pek bi seçenek olmuyor hocam ondan pek düşünmedim
ryzen 7 9700x düşün derim. 800 serisi uygun bir anakartla 850m wifi olabilir.Yukarıdaki işlemciler den birisini almayı düşünüyorum çoğunlukla oyun oynamayı düşündüğümden amd tarafından yanayım 10k bütçe belirledim elimde deepcool ls720 se sıvı soğutma var dediğim işlemcilere yetermi?
https://www.epey.com/anakart/karsil...ifi7-ice_msi-mpg-x870e-edge-ti-wifi/farklari/ bu ikisinden birini düşünüyorum hocamryzen 7 9700x düşün derim. 800 serisi uygun bir anakartla 850m wifi olabilir.