- Reaksiyon skoru
- 9,836
Konuda pro alacağını mı söylüyor her 2 side düz model
Konuda pro alacağını mı söylüyor her 2 side düz model
cahilliğime verin ben düz modelde de prodaki gibi sanıyordumKonuda pro alacağını mı söylüyor her 2 side düz model
kral dün 2. elden 1.5 aylık 13 beyaz rengi 29.5 a aldım pil 100 kutu fatura her sey varMerhaba. Bütçem 40,000 İPhone 13 ve 14 ün işlemciler aynı. Bu yüzden 13 alıcam ama 0 mı yoksa 2.el mi almalıyım bilmiyorum.
reis ben de senin konumundaydım ios denemek istiyordum iphone 13 baktım. Tavsiye ederim 1 yıllık 2. el bakmalısın. 0ına o kadar para vermeye gerek yok taksitle almayacaksan. 1 yıllık temiz bi cihazı al 5000 lira daha ucuza keyfine bak batarya ömrü gibi bi problemin de olmaz. Ben şahsen iphoneun uygulamalarının telefona göre optimize edilmesi yönünden çok memnun kaldım belki işlemci gücü olarak samsungla kapışamaz ama günlük kullanımda kesinlikle ios'un daha iyi olduğunu düşünüyorum rahatlık ve konfor açısından. 1 yıllık max 28.000 TL'ye temiz bi iphone 13 bakabilirsin. Elinde iphone şarj aleti yoktur diye düşünüyorum kablonun orjinalliği çok mühim değil lakin adaptörün orjinalliği önemli. Ben vatandan 680tlye aldım orjinal 20w apple şarj aleti kabloyu da trendyoldan aldım yan sanayi. Telefonla ilgili merak ettiğin bir şey olursa bana yazabilirsin 2 aydır iphone 13 kullanıyorum ben de.Reis 1 sene kullanicam telefonu sonra değiştiricem. İos denemek istiyorum zaten beğenmezsem android amiral gemisi falan alıcam.
şunu da ekleyeyim bugün için konuşuyorum sabah 8de %100ken şarjdan çektim ekran sürem 7 saat 45 dakika bunun çoğu whatsapp geri kalan da instagramda geçti şarjım %60reis ben de senin konumundaydım ios denemek istiyordum iphone 13 baktım. Tavsiye ederim 1 yıllık 2. el bakmalısın. 0ına o kadar para vermeye gerek yok taksitle almayacaksan. 1 yıllık temiz bi cihazı al 5000 lira daha ucuza keyfine bak batarya ömrü gibi bi problemin de olmaz. Ben şahsen iphoneun uygulamalarının telefona göre optimize edilmesi yönünden çok memnun kaldım belki işlemci gücü olarak samsungla kapışamaz ama günlük kullanımda kesinlikle ios'un daha iyi olduğunu düşünüyorum rahatlık ve konfor açısından. 1 yıllık max 28.000 TL'ye temiz bi iphone 13 bakabilirsin. Elinde iphone şarj aleti yoktur diye düşünüyorum kablonun orjinalliği çok mühim değil lakin adaptörün orjinalliği önemli. Ben vatandan 680tlye aldım orjinal 20w apple şarj aleti kabloyu da trendyoldan aldım yan sanayi. Telefonla ilgili merak ettiğin bir şey olursa bana yazabilirsin 2 aydır iphone 13 kullanıyorum ben de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iphone 13 özelinde söylüyorum bataryam şu an %85 seviyesinde ve eğer oyun oynamazsam 1 günümü her türlü çıkartıyor. Sabah 8de şarjdan alıyorum akşam 11de takıyorum. Saatlerce reels izler ya da oyun oynarsam 2.ye şarja takmam gerekiyor dolayısıyla çok çok iyi bi bataryası olduğunu söyleyemem lakin dediğim gibi her türlü günü kurtarıyor.
Hocam nereden aldınız internet üzerindense iletebilir misiniz?kral dün 2. elden 1.5 aylık 13 beyaz rengi 29.5 a aldım pil 100 kutu fatura her sey var
hocam sarı sıtede 2.el sıfır gıbı satanları kovala onlar her turlu sıfırdan 4 bin tl falan ucuz oluyorlar ben elden aldımHocam nereden aldınız internet üzerindense iletebilir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
Şu fiyata 13pm sizce makul mu? 13'ün 33e sıfırının satılması biraz buranın fazla olduğunu düşündürmeye başladı
kesinlikle bu gibi sitelerden iphone almayınHocam nereden aldınız internet üzerindense iletebilir misiniz?
Alıntıyı görüntüle
Şu fiyata 13pm sizce makul mu? 13'ün 33e sıfırının satılması biraz buranın fazla olduğunu düşündürmeye başladı
Hocam bu site sarı sitenin kendi yenilenmiş telefon sattığı yer. Yepy yani. Oradan sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum en azındanhocam sarı sıtede 2.el sıfır gıbı satanları kovala onlar her turlu sıfırdan 4 bin tl falan ucuz oluyorlar ben elden aldım
kesinlikle bu gibi sitelerden iphone almayın
hocam içi açılmış iphone alınmaz bu yazılı olmayan kuraldır yarın bir gün sorun cıkartırsa çözemesin satacak olsan satamazsınHocam bu site sarı sitenin kendi yenilenmiş telefon sattığı yer. Yepy yani. Oradan sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum en azından
Sarı sitede 2. el sıfır gibi bulma işi de muallak gibi geliyor. Sıkıntılı almış olduğum takdirde kontrol ettirebileceğim bir yer yok. Ama yepyden aldığım zaman en azından yenilenmiş olduğunu bileceğim gibi bir durum var. 13 pro max için şu an yenilenmişler arasındaki en makulu yukarıda attıgımhocam sarı sıtede 2.el sıfır gıbı satanları kovala onlar her turlu sıfırdan 4 bin tl falan ucuz oluyorlar ben elden aldım
kesinlikle bu gibi sitelerden iphone almayın
Hocam sıfır gibi sattığını bildiğiniz sayfa var mı sarı sitede mesaj yolu ile atarsanız oradan daha iyi olur en azından param güvende ile falan alınabilir belkihocam içi açılmış iphone alınmaz bu yazılı olmayan kuraldır yarın bir gün sorun cıkartırsa çözemesin satacak olsan satamazsın
hocam telefona bakma durumu aslında kendin kontrol edebilirsin dün alırken ben kendim baktım aldımSarı sitede 2. el sıfır gibi bulma işi de muallak gibi geliyor. Sıkıntılı almış olduğum takdirde kontrol ettirebileceğim bir yer yok. Ama yepyden aldığım zaman en azından yenilenmiş olduğunu bileceğim gibi bir durum var. 13 pro max için şu an yenilenmişler arasındaki en makulu yukarıda attıgım
Hocam sıfır gibi sattığını bildiğiniz sayfa var mı sarı sitede mesaj yolu ile atarsanız oradan daha iyi olur en azından param güvende ile falan alınabilir belki
şehriniz nedir ona göre bi arama yapalım bir de kimse telefonu param guvende ıle gondermez o iş zor bi ihtimalSarı sitede 2. el sıfır gibi bulma işi de muallak gibi geliyor. Sıkıntılı almış olduğum takdirde kontrol ettirebileceğim bir yer yok. Ama yepyden aldığım zaman en azından yenilenmiş olduğunu bileceğim gibi bir durum var. 13 pro max için şu an yenilenmişler arasındaki en makulu yukarıda attıgım
Hocam sıfır gibi sattığını bildiğiniz sayfa var mı sarı sitede mesaj yolu ile atarsanız oradan daha iyi olur en azından param güvende ile falan alınabilir belki
Ankaradayım hocam, kendim kontrol etsem de çok anlayacağımı düşünmüyorum şu aşamadahocam telefona bakma durumu aslında kendin kontrol edebilirsin dün alırken ben kendim baktım aldım
şehriniz nedir ona göre bi arama yapalım bir de kimse telefonu param guvende ıle gondermez o iş zor bi ihtimal
ankaradayım ben de hocam cok cihaz var ankarada bence değerlendir.Ankaradayım hocam, kendim kontrol etsem de çok anlayacağımı düşünmüyorum şu aşamada