Gulikit kk3 Max alınır mı?

onunla ilgili bir yazı bulamadım da merak ettim, bu paraya kabloyu da örgülü yapsalardı iyiymiş, bir iki de bir şey atsalardı içine ^^
Hocam bu fiyatta daha mekanik tuşu olmayan kollar var en büyük örneği machenike g5 pro max se. Keşke olaymış ama muazzam olurmuş

Hocam bu fiyatta daha mekanik tuşu olmayan kollar var en büyük örneği machenike g5 pro max se. Keşke olaymış ama muazzam olurmuş
hocam gulikit kk3 pro sorunlarını düzeltti diyolar 2026 nisan ayında ne diyorsunuz alınır mı sizce? tasarımını beğeniyorum öneriniz ne yönde olur ilk defa gamepad alacağım f1 olsun futbol olsun dirt olsun forza olsun normal hikayeli oyun olsun her türlü oyunda kullanmak istiyorum rica etsem bi öneri sunabilir misiniz

hocam gulikit kk3 pro sorunlarını düzeltti diyolar 2026 nisan ayında ne diyorsunuz alınır mı sizce? tasarımını beğeniyorum öneriniz ne yönde olur ilk defa gamepad alacağım f1 olsun futbol olsun dirt olsun forza olsun normal hikayeli oyun olsun her türlü oyunda kullanmak istiyorum rica etsem bi öneri sunabilir misiniz
hocam bizzat ben aldım, istersen satmayı da düşünebilirim. maks aktif olarak 20 gün kullanmışımdır. Fifa oynarken dahası yok, fps oynamayı denedim zor geldi, klavye mouse alıştıktan sonra geçmesi zormuş :D tertemiz cihaz

Kral ben 3 e almistim haklısın bende 6 vermezdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu wraithin sitesinde yeni bi marka gelmiş o iyi diyorlar
şu konuda bi model daha sordum o nasıl hocam bilginiz var mı

Hocam gullikit hiç kullanmadım ama o fiyat bandında ürünlerij hepsi birbirine benziyor,batarya kapasitesini yazmamışlar, ama bende bunu almadan bakmıştım bilinirliği olan bir marka.

Geri