bunlar bilgisayara usb ile bağlanıyor acaba nasıl yapabilirimBu cihazları bilmiyorum ama ben şu anda 2 farklı hoparlörü birleşik olarak kullanıyorum. Soundbar ve 2+1 şeklinde.
Birinin aux girişini yeşil girişe taktım. Diğerinin aux kablosunu ise kırmızı mikrofon veya mavi line out kısmına soktum.
Realtek control panelden sağ taraftaki renklere sağ tıklayıp girişi ayarla seçip ön çıkış seçtim. Dolayısıyla stereo olarak kullanıyorum.
Bir de sağ üst köşedeki ayardan girişleri ayrı ayrı algıla olarak seçtim.
şimdi baktım bluetooth özelliğide varmış yani 2 tane bluetooth hoparloru birleştirmek gibi birşeyde olabilir galibaprogramında öyle bi seçenek varsa belki. yada yapay olarak gösteren bi uygulama lazım. otomatik olarak yoksa kesin değil yani. ama olmaması içinde bi sıkıntı yok gibi yazılımsal daha çok. 4+1 ler vs genelde tek bi yere bağlanır kablo olarak ses kartı vs vs. ondan dolayı olmamasıda mümkün.
yada anakartta arkada farklı girişler ama usb diyosun o da olamaz yani. karışık iş araştırmak gerek