ogulcan1996
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
Bunlar içinde en rahat olanı terletmeyeni hangisi?
En rahat olanı G733 de önermem. Bu fiyattan alınmaz. Hakettiği para 4k falan.Bunlar içinde en rahat olanı terletmeyeni hangisi?
nova 5 4900 alıp geçsem pişman olur muyum?En rahat olanı G733 de önermem. Bu fiyattan alınmaz. Hakettiği para 4k falan.
basslarını beğendim bir kaç modu mevcut ses seviyesi ilk başta kilitli oluyor o tiki kaldırınca ses sınırını aşabiliyorsun oyun performansı gayet iyi daha tiz için cs de örnek vermem gerekirse bir kaç profil var ve gayet iyi sana şu videoyu atayım tabi çok ayarı test etmiyor ama hiç yoktan bilgilendiriyorValla biriktikçe daha iyisi vardır zaten de eskisi kadar bilgisayar oynamıyorum 4-5k yı geçmem gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genel olarak sevdiğiniz yanları söyler misiniz hocam? En yüksek ses seviyesi nasıl, şarkı dinlerken rap vs. bassları nasıl ve oyun performansı nasıl?
Eder hocam ya eğer kullanım amacı oyunsa Cloud 3 wireless alıp geçmek en iyisi.nova 5 4900 alıp geçsem pişman olur muyum?
Müzik de fazlaca dinliyorum hocam almışken nova 5 alıp geçeyim.Eder hocam ya eğer kullanım amacı oyunsa Cloud 3 wireless alıp geçmek en iyisi.
Siz bilirsiniz hocam. Eğer müzikte dinliyorsanız oyuncu kulaklığı almak saçmalık ama neyse...Müzik de fazlaca dinliyorum hocam almışken nova 5 alıp geçeyim.
Hocam bende o sebeplerden dolayı tam tersi direk elemiştim. 6.000 TL fiyata 16 saat şarj süresi çok kötü ve 368 gram harbili çok ağır.hs80 hepsinden iyi bu arada. kötü yanları bt yok , şarj süresi 15-20 saat , 368gr ağırlık. Ben de hs80 almayı düşünüyorum
kalite bakımından 2 3 gömlek üstü. kalite seçeceğim diyen bunlara katlanır. Şarjı da çok önemli değil kablolu daha iyi kullanım sunuyor. Hem şarj edip hem ses kalitesi daha iyi hale geliyorHocam bende o sebeplerden dolayı tam tersi direk elemiştim. 6.000 TL fiyata 16 saat şarj süresi çok kötü ve 368 gram harbili çok ağır.
Yok hocam ya kablosuz almışsam kablolu niye kullanayım ki hs80 tamamen saçmalık bence.kalite bakımından 2 3 gömlek üstü. kalite seçeceğim diyen bunlara katlanır. Şarjı da çok önemli değil kablolu daha iyi kullanım sunuyor. Hem şarj edip hem ses kalitesi daha iyi hale geliyor
usta hep demiyorum zaten şarj olurken sadeceYok hocam ya kablosuz almışsam kablolu niye kullanayım ki hs80 tamamen saçmalık bence.