G733 mü Arctis 7+ mı Nova 5 mi HS80 mi??

Valla biriktikçe daha iyisi vardır zaten de eskisi kadar bilgisayar oynamıyorum 4-5k yı geçmem gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genel olarak sevdiğiniz yanları söyler misiniz hocam? En yüksek ses seviyesi nasıl, şarkı dinlerken rap vs. bassları nasıl ve oyun performansı nasıl?
basslarını beğendim bir kaç modu mevcut ses seviyesi ilk başta kilitli oluyor o tiki kaldırınca ses sınırını aşabiliyorsun oyun performansı gayet iyi daha tiz için cs de örnek vermem gerekirse bir kaç profil var ve gayet iyi sana şu videoyu atayım tabi çok ayarı test etmiyor ama hiç yoktan bilgilendiriyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

test etmedim ama sesi boostlayabiliyorsun sonardan ben yeterli oldugunu düşündüğüm için o ayarı çok ellemedim ses profilleri beni cezbetti

Söylediklerin arasında en iyisi nova 5 bence.Kullananlar da çok memnun.

hs80 hepsinden iyi bu arada. kötü yanları bt yok , şarj süresi 15-20 saat , 368gr ağırlık. Ben de hs80 almayı düşünüyorum

hs80 hepsinden iyi bu arada. kötü yanları bt yok , şarj süresi 15-20 saat , 368gr ağırlık. Ben de hs80 almayı düşünüyorum
Hocam bende o sebeplerden dolayı tam tersi direk elemiştim. 6.000 TL fiyata 16 saat şarj süresi çok kötü ve 368 gram harbili çok ağır.

Hocam bende o sebeplerden dolayı tam tersi direk elemiştim. 6.000 TL fiyata 16 saat şarj süresi çok kötü ve 368 gram harbili çok ağır.
kalite bakımından 2 3 gömlek üstü. kalite seçeceğim diyen bunlara katlanır. Şarjı da çok önemli değil kablolu daha iyi kullanım sunuyor. Hem şarj edip hem ses kalitesi daha iyi hale geliyor

kalite bakımından 2 3 gömlek üstü. kalite seçeceğim diyen bunlara katlanır. Şarjı da çok önemli değil kablolu daha iyi kullanım sunuyor. Hem şarj edip hem ses kalitesi daha iyi hale geliyor
Yok hocam ya kablosuz almışsam kablolu niye kullanayım ki hs80 tamamen saçmalık bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,923
Üyeler
186,411
Son üye
knmr1900
Geri