- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bide koydugun ana kart baya kaliteli heralde ovuyolar bayaOda olur
Bide koydugun ana kart baya kaliteli heralde ovuyolar bayaOda olur
Anakart işlemci yüksek olduğu için öyle de yok yine aynı kapıya çıkıyor yoksa işlemciden anakarttan düşmek zorunda kalırızBide koydugun ana kart baya kaliteli heralde ovuyolar baya
Anladim 0 bisi ayarlayabildimAnakart işlemci yüksek olduğu için öyle de yok yine aynı kapıya çıkıyor yoksa işlemciden anakarttan düşmek zorunda kalırız
Ayarlayabildinmi pardonAnladim 0 bisi ayarlayabildim
Hayır yine ikinci elden başka şansın yok ama bütceyi zorlarsan 7700xt sıfır alırsın onuda sen istemiyorsun Nvidia yazmışsın konuyaAnladim 0 bisi ayarlayabildim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayarlayabildinmi pardon
Alirim 7700xt bazilsri amd ekran karti cok kisa omurlu diyolarHayır yine ikinci elden başka şansın yok ama bütceyi zorlarsan 7700xt sıfır alırsın onuda sen istemiyorsun Nvidia yazmışsın konuya
Kim diyormuş onu 580 ya da 5500xt kullanıyorlar herhalde onlar KFMCKSXLMGKISMCOSLDIWMFI o zaman sıfır 7700xt al benim attığım parçalarla istersen birdaha baştan atayımAlirim 7700xt bazilsri amd ekran karti cok kisa omurlu diyolar
Reis eline koluna saglik djdjdjjddhjduwj bastan at bu hafta siparis vericem hepsini ayri ayri tek tek toplayip montaji bilen birine yaptirayim ozamanKim diyormuş onu 580 ya da 5500xt kullanıyorlar herhalde onlar KFMCKSXLMGKISMCOSLDIWMFI o zaman sıfır 7700xt al benim attığım parçalarla istersen birdaha baştan atayım
45k oluyor her şey haberin olsunReis eline koluna saglik djdjdjjddhjduwj bastan at bu hafta siparis vericem hepsini ayri ayri tek tek toplayip montaji bilen birine yaptirayim ozaman
Olsun ** deger ya demi45k oluyor her şey haberin olsun
Anakarttan veya islemciden hic dusemeyiz demi 40k yapmak icinOlsun ** deger ya demi
Eğer istersen parçaları attıktan sonra tekrar konu aç bu parçalar nasıl değiştirmem gereken bir şey varmı diye sorOlsun ** deger ya demi
Eğer istersen parçaları attıktan sonra tekrar konu aç bu parçalar nasıl değiştirmem gereken bir şey varmı diye sor
![]()
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.319,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-9600x-alti-cekirdek-3-9-ghz-fiyati,706819130.html
![]()
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.766,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gigabyte RX 7700 XT Gaming OC Edition GV-R77XTGAMING OC-12GD 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte RX 7700 XT Gaming OC Edition GV-R77XTGAMING OC-12GD 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte RX 7700 XT Gaming OC Edition GV-R77XTGAMING OC-12GD 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 17.999,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
Anlamadimneyde karar kıldın 45 k civarına çıktıysan ben rx7800xt nitro R5 7500F sistem topladım 48k civarı
Bune