45k ' ya Topladıgım Bu Cs tarzı Toplama Degisme Onerisi Varmı

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html. (Sonradan aynısından bir tane daha alınıcak)

SON HALİ BU

Bu paraya cs icin cok iyi bi sistem topladik diye dusunuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html. (Sonradan aynısından bir tane daha alınıcak)

SON HALİ BU
Cansin insta fln varsa senle ayriyaten konusmak isterim bu kadar yardimci oldun

Gerek yok hocam zaten anakarttan kıstık biraz bi arkadaşın önerisiyle
Hocam anakartı ve güç kaynağını çok hafif alıyorsunuz Allah muhafaza bir elektrik kesintisinde en kritik parçalardan bütçeyi kesmişsiniz umarım yaşamazsanız ama Türkiye’de yaşıyorsunuz

Bu islemciye bu ekran karti dusuk oldu diyo yanimdaki kuzenim dovcem simdi birazdan yorulduk deydi valla

Hocam anakartı ve güç kaynağını çok hafif alıyorsunuz Allah muhafaza bir elektrik kesintisinde en kritik parçalardan bütçeyi kesmişsiniz umarım yaşamazsanız ama Türkiye’de yaşıyorsunuz
Ana kart iyi gibi yeterli

Güç kaynağı şuanki kullandığım güç kaynağım ve kaç kez trafo patlamasına rağmen şalteri bilerek indirmemize rağmen içimde hiç şüphe bırakmayan bir parça ve anakartta dandik değil hocam hangi özelliği ararsan var faz sayısıda 9600x için gayet yeterli bence

Bu islemciye bu ekran karti dusuk oldu diyo yanimdaki kuzenim dovcem simdi birazdan yorulduk deydi valla

Ana kart iyi gibi yeterli
Ekran kartı zaten düşük kalıyor bu sisteme ama 7800xt yi ben kasımda aldım 20k ya aldım şuan aldığım model 24k olmuş değmez yani 7700xt üzmez

Ben bildiğim ürünü attım hocam geri kalanı şans bana sorun yaşatmayan çoğu parçayı önerdim
Siz bilirsiniz hocam işlemci için 9600x ten 7600 çekilebilir diyenlerde çok biraz dolandım oyun performansı aynıymış

Bak buda bir seçenek akım korumalı prizlerde var
Kalitesini alsın ama alıcaksa benim aldığın tırt çıkmıştı

Geri