Vahdettin'in İngilizler ile kaçması

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
senin bu 2. bak 3. de ben de sana başlarım. boş boş konuşup durma mesajlarımın altında engellediğin zaman görmüyorsun. her mesaja aynı spam mesajı atıyorsun. mecbur kaçtı kaçmasa idi ne olacaktı biraz akıl yürütebilirsin bence belki de yürütemezsin. sarayında ayağını uzatıp oturacak değildi dimi? oturtmazlardı herhalde. hadi elini yüzünü yıka işine git şimdi.

savunma mesajı nerede? kendini korumak için kaçtı. alayınız at gözlüklü olduğundan fazla düşünemiyorsunuz. buraya yazamıyorum sıkıştı mı yazayım koyun sürüsü
İşte birisi kendi g*tünün derdine düşmüş, ATAM da kendi vatanının derdine düşmüş. Sizin gibi siyasal İslamcılar sürekli kendi g*tünüzü kurtarma derdindesiniz. Dünyanın g*t deliği bu zihniyet...

İşte birisi kendi g*tünün derdine düşmüş, ATAM da kendi vatanının derdine düşmüş. Sizin gibi siyasal İslamcılar sürekli kendi g*tünüzü kurtarma derdindesiniz. Dünyanın g*t deliği bu zihniyet...
oğlum sizde kafa mı yok anlamıyormusunuz daha ne yazmam lazım anlamanız için onu yazayım. evet adam kendinin derdine düşmüş 2 kere yazdım herhalde ama anlamıyorsunuz ısrarla. kendi derdine düşmüş başına geleceği düşünmüş mecbur kaçmış tamam? .. sıkışınca kaçmış yazayım belki böyle anlarsınız.

koskoca forumda okuduğunu anlama kabiliyeti olan kimse yok mu adam empati yapmış sevdiğini söylememiş kararlarını da savunmuyor tüm forum siyasal islamcı diyerek adamı linç etmeye çalışıyor türkiyeyi siyasal islamcılardan çok siz bu hale getirdiniz

Sevmem ama o durumda kaçması gerekiyordu kendi can sağlığı için, onunda haricinde hazineden hiçbir şey almadan kaçtığı için takdir ediyorum

Apar topar kaçan biri hazineden ne alabilirdi ki? Ayrıca Vahdettin kaçtığı sırada kendi hesabındaki miktar 1996'nın parasıyla 4 milyar TL'ye denk geliyor. Zaten öyle bir parası olmasa Sanremo'da lüks içinde yaşayamazdı. Tabii hazıra dağ dayanmaz hesabı para suyunu çekince işler değişti. Bununla beraber Vahdettin geri döneceğine inanarak kaçmıştır. Aksi durumda bunu peygamberin hicretine benzetmezdi.

Gece aklıma bir soru takıldı, chatgpt ile konuşurken sorayım dedim. Vahdettin'in ingiliz zırhlısına binerek kaçıp kaçmadığını sordum. Kaynaklarıyla birlikte kaçışını anlattı. Hatta imzalı mektubu da varmış. Aşağıya fotoğraflarını koyuyorum. Atatürk'ü çok daha iyi anlamaya başladım artık. Atatürk vatan mücadelesi verirken, birileri kaçacak delik aramış resmen.
:D yapay zeka fazlasıyla ise yariyor

koskoca forumda okuduğunu anlama kabiliyeti olan kimse yok mu adam empati yapmış sevdiğini söylememiş kararlarını da savunmuyor tüm forum siyasal islamcı diyerek adamı linç etmeye çalışıyor türkiyeyi siyasal islamcılardan çok siz bu hale getirdiniz
onlar da aynı yobaz bunlar da aynı yobaz

Apar topar kaçan biri hazineden ne alabilirdi ki? Ayrıca Vahdettin kaçtığı sırada kendi hesabındaki miktar 1996'nın parasıyla 4 milyar TL'ye denk geliyor. Zaten öyle bir parası olmasa Sanremo'da lüks içinde yaşayamazdı. Tabii hazıra dağ dayanmaz hesabı para suyunu çekince işler değişti. Bununla beraber Vahdettin geri döneceğine inanarak kaçmıştır. Aksi durumda bunu peygamberin hicretine benzetmezdi.

1996daki 4 milyar 32k sterlin falan yapıyor hazıra dağ dayanmaktan ziyade ömür boyu dayanacak bir para değil onun dışında haklılık payın var geri dönmeyi düşünüyordu, burada ya türkiyenin sosyolojisini iyi analiz ettiği ya da tamamen hayalci olduğu sonucuna varılır 1. seçenekte olası ama 2 daha olabilir gibi geliyor o zamanlar insanlar padişah için savaşıyordu bunu analiz edip düşündüyse zekice ama düşünemeyip ya illa bir gün dönerim diye düşünmüşte olabilir

Son düzenleme:
oğlum sizde kafa mı yok anlamıyormusunuz daha ne yazmam lazım anlamanız için onu yazayım. evet adam kendinin derdine düşmüş 2 kere yazdım herhalde ama anlamıyorsunuz ısrarla. kendi derdine düşmüş başına geleceği düşünmüş mecbur kaçmış tamam? .. sıkışınca kaçmış yazayım belki böyle anlarsınız.
Kafayı yiyeceğim. Hala mecbur kaçmış diyor. Ortada bir MECBURİYET YOK. Nesini anlamıyorsun? Mecburiyetin kelime anlamını öğren öyle gel. Niye kelime oyunu yapıyorsun burada sırf bir haini kötü göstermemek için? Boşuna demiyoruz siyasal islamcı bir arap artığısın diye.
Kendi can sağlığı için mi Milli Mücadeleye destek vermek yerine köstek oldu? Kendi can sağlığı için mi Sevr'i imzalayıp ülkeyi düşmanlara bölüştürdü? Kendi can sağlığı için mi vatanı kurtarmaya çalışanları katli vacip ilan etti? Harbiden yazık. Sizin olduğunuz memlekette birilerinin neden bu kadar oy aldığına şaşırmamak lazım.

Ayrıca senin mantığına göre savaştan kaçan erkekler de hain değil. Kendi can sağlığını düşünmüş sonuçta değil mi? "MECBUR KAÇMIŞ", dimi?

Kafayı yiyeceğim. Hala mecbur kaçmış diyor. Ortada bir MECBURİYET YOK. Nesini anlamıyorsun? Mecburiyetin kelime anlamını öğren öyle gel. Niye kelime oyunu yapıyorsun burada sırf bir haini kötü göstermemek için? Boşuna demiyoruz siyasal islamcı bir arap artığısın diye.

Kendi can sağlığı için mi Milli Mücadeleye destek vermek yerine köstek oldu? Kendi can sağlığı için mi Sevr'i imzalayıp ülkeyi düşmanlara bölüştürdü? Kendi can sağlığı için mi vatanı kurtarmaya çalışanları katli vacip ilan etti? Harbiden yazık. Sizin olduğunuz memlekette birilerinin neden bu kadar oy aldığına şaşırmamak lazım.

Ayrıca senin mantığına göre savaştan kaçan erkekler de hain değil. Kendi can sağlığını düşünmüş sonuçta değil mi? "MECBUR KAÇMIŞ", dimi?
hain değil dediğim mesajı göster troll. gösteremeyeceksin çünkü yok. daha da fazla rahatsızlık verme. zaten yönetim yönetim olsa çoktan uçmuştun o yazdıklarınla

hain değil dediğim mesajı göster troll. gösteremeyeceksin çünkü yok. daha da fazla rahatsızlık verme. zaten yönetim yönetim olsa çoktan uçmuştun o yazdıklarınla
"Hain değil" dedin mi dedim köylü? Önce okumayı öğren. "Mecburdu yavvv" diyerek kelime oyunlarınla bir haini masumlaştırmaya çalışıyorsun diyorum. Türkçe'yi anlayamayacak kadar sığ beyinlisin. "Mecburdu" diyerek bir haini masumlaştırmak yerine filtresiz bir şekilde "haindi, vatana ihanet etti ve kaçtı." diyeceksin. "Mecburdu" diye maval okumayacaksın.

tmm knk sana nacizane tavsiyem

tmm knk sana nacizane tavsiyem

1745830863428.png

Evet ya ben okuduğumu anlamıyorum bu yazının 950. anlamında başka bir şey söylüyor dimi?

Alıntıyı görüntüle
Evet ya ben okuduğumu anlamıyorum bu yazının 950. anlamında başka bir şey söylüyor dimi?
Arkadaş kendini açıklamış sevmediğini söylemiş bende sevmediğimi söyledim hiçbir hareketini de savunmadığımı söyledim ona rağmen algı yapmaya çalışıyorsun

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,482
Üyeler
183,126
Son üye
tyln
Geri