HS80 mi cloud 3 wireless mıdır

Joe Goldberg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
102
hocam itopyaya baktım hs80 in fiyatı 4200 tl cloud 3 vatanda 5k olmuş hangisi daha iyi hangisini almalıyım cloud 3 sesi iyi değil diyolar hs80 nasıl

Ikisini de kullandim.Hs80 daha iyi fakat hs80 max alinir wireless alinmaz.Sarj suresi wireelessta 20saat iken maxte 65saat.Ek olarak sanirim hs80 defiginiz kablolu 4.2k.O fiyata cloud 3 wireeless var.

Surekli 4k ya dusen bir kulaklik

Ikisini de kullandim.Hs80 daha iyi fakat hs80 max alinir wireless alinmaz.Sarj suresi wireelessta 20saat iken maxte 65saat.Ek olarak sanirim hs80 defiginiz kablolu 4.2k.O fiyata cloud 3 wireeless var.

hocam 8k çok değilmi ya bencede cloud 3 wireless mantıklı ama şeyi korkutuyor ben fps oyunu oynayan birisiyim sesleri iyi olmaması korkutuyor açıkcası 4k verdiğim ürünün

Amazon satıcılı ve göndericili olması şartıyla öncelikle denemek için Cloud 3 Wireless alınabilir. Beğenilmezse iade edilip HS80 Wireless alınabilir ancak ortalama 25-27 saat pil ömrü ve piline göre olan ağırlığı önemli.

https://www.itopya.com/corsair-hs80...xxEjGUwE241aSC4D51rH4nTW6rJVwsSetMiSxDI1_P4He hocam ne diyodun alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon satıcılı ve göndericili olması şartıyla öncelikle denemek için Cloud 3 Wireless alınabilir. Beğenilmezse iade edilip HS80 Wireless alınabilir ancak ortalama 25-27 saat pil ömrü ve piline göre olan ağırlığı önemli.
https://www.itopya.com/corsair-hs80...xxEjGUwE241aSC4D51rH4nTW6rJVwsSetMiSxDI1_P4He alınır mı? hocam

hocam 8k çok değilmi ya bencede cloud 3 wireless mantıklı ama şeyi korkutuyor ben fps oyunu oynayan birisiyim sesleri iyi olmaması korkutuyor açıkcası 4k verdiğim ürünün
c3 kullanıyorum silah sesleri mahalleden geliyor sanıyorum öyle bir şey.

1745854766073.png

Mesajlar okunuyor mu?

cs prolarının %90ı c3 wireless kullanıyor bende sadece fps oynuyorum denebilir bende c3 wireless kullanıyorum tavsiye ederim

cs prolarının %90ı c3 wireless kullanıyor bende sadece fps oynuyorum denebilir bende c3 wireless kullanıyorum tavsiye ederim
hocam arkadaşlar mirageden anubisin sesi geliyo diyolar ne diyosun bu konuyla ilgili
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam itopyada sadece mağazalardaymış aktif satan biryer bulamadım hs80 wireless bildiğiniz önerebilir misiniz?

hocam arkadaşlar mirageden anubisin sesi geliyo diyolar ne diyosun bu konuyla ilgili
alakası yok ayar yapmadan kullanıyorlar büyük ihtimalle dediğim gibi böyle bir şey olsa esporcular neden kullansın sadece cs de değil rainbow pubg vs tüm oyunlarda proların çoğu bunu kullanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,175,762
Üyeler
186,671
Son üye
safka242
Geri