Neler Yeni

Hemşirelik okkunur mu

burak23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
burak
Hemşirelik okuyup yurt dışına çıkmak istiyorum. Yakın çevrede yapan var benim de hoşuma giden bir meslek. Ancak:

1-yurt içi imkanları biliyoruz ama yurt dişi imkanları hakkında pek bir bilgim yok(bildiğim en çok Almanya alıyor ama oda Almanca bilme koşulu kosuyor zaten İngilizce öğreneceğim Almanca beni zorlar diye düşünüyorum)

2-diyelim 200kdan yazdım beni bu süreçte neler bekliyor. Zaten neredeyse birçok ülke İngilizce bilme koşulunu koşuyor. Diyelim ki ögrendim ondan sonra ne olacak

3-en son olarak bana bu konularda bilgi verir misiniz şimdiden teşekkürler.

Mert_007

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
Hemşirelik okuyup yurt dışına çıkmak istiyorum. Yakın çevrede yapan var benim de hoşuma giden bir meslek. Ancak:

1-yurt içi imkanları biliyoruz ama yurt dişi imkanları hakkında pek bir bilgim yok(bildiğim en çok Almanya alıyor ama oda Almanca bilme koşulu kosuyor zaten İngilizce öğreneceğim Almanca beni zorlar diye düşünüyorum)

2-diyelim 200kdan yazdım beni bu süreçte neler bekliyor. Zaten neredeyse birçok ülke İngilizce bilme koşulunu koşuyor. Diyelim ki ögrendim ondan sonra ne olacak

Hocam 200k dan yazdım derken 200 sıralama mı yksde

Mert_007

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
Ben en ilk 70 80k sanıyordum hocam şaşırdım yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hemşirelik için bilmiyorum ama tıp da yabancı tus gibi bir şey vardı kuzenim girdi kazanamadı orda hastaları falan ilaç kullanmak için ikna etmen lazım ya da hasta kendi ilacını seçebiliyor vs. Burdaki gibi şunu yazdım geç olmuyor diye biliyorum biraz daha uğraştırıcı ama kültür ve refah bakımından daha iyidir

burak23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
225k kapattı gecen sene

Ben en ilk 70 80k sanıyordum hocam

Ben en ilk 70 80k sanıyordum hocam şaşırdım yani

Hocam hemşirelik için bilmiyorum ama tıp da yabancı tus gibi bir şey vardı kuzenim girdi kazanamadı orda hastaları falan ilaç kullanmak için ikna etmen lazım ya da hasta kendi ilacını seçebiliyor vs. Burdaki gibi şunu yazdım geç olmuyor diye biliyorum biraz daha uğraştırıcı ama kültür ve refah bakımından daha iyidir
bende gitmek istiyorumda ortalıkta bilgi kirliliği var ne yapacagımı şaşırdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Sezer
Hemşirelik sıkıntılı bir meslek. Deli gibi nöbet zamanlarına uyman lazım, bazen günlerce uykusuz şekilde çalışman lazım, ücreti temizlik ve güvenlik görevlisiyle neredeyse aynı, zibilyon tane adamla uğraşman lazım, psikolojinin çok ama çok sağlam olması lazım.

Eğer bunlardan birisini bile sıkıntı olarak görüyorsan hiç uğraşma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
ÖMER FARUK TENK
Hocam sene başında bende düşündüm 7-8 kişiye sordum kadın-erkek hepsi maaş konusunda sıkıntı yok ama şu tarz sıkıntıları var
1. Nöbet saatleri
2.Hasta yakınları
3. Çalıştığın yerin konumu ve yoğunluğu
4.(Özel hastanelerde oluyor) Getir götürcü yani televizyon kumandası bozuldu tamir et
Lakin bu her yerde aynı değil eğer bu mesleği düşünüyorsanız kolay gelsin başarılar inşallah kazanırsınız.

+ olarak evlilik konusunda sizi birazcık zorlayabilir

burak23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sene başında bende düşündüm 7-8 kişiye sordum kadın-erkek hepsi maaş konusunda sıkıntı yok ama şu tarz sıkıntıları var
1. Nöbet saatleri
2.Hasta yakınları
3. Çalıştığın yerin konumu ve yoğunluğu
4.(Özel hastanelerde oluyor) Getir götürcü yani televizyon kumandası bozuldu tamir et
Lakin bu her yerde aynı değil eğer bu mesleği düşünüyorsanız kolay gelsin başarılar inşallah kazanırsınız.
Hemşirelik sıkıntılı bir meslek. Deli gibi nöbet zamanlarına uyman lazım, bazen günlerce uykusuz şekilde çalışman lazım, ücreti temizlik ve güvenlik görevlisiyle neredeyse aynı, zibilyon tane adamla uğraşman lazım, psikolojinin çok ama çok sağlam olması lazım.

Eğer bunlardan birisini bile sıkıntı olarak görüyorsan hiç uğraşma.
yurt dışı hakkında ne düşünüyosunuz

BabaVoss7

80+ Silver
Yaptığın işe değer para alamazsın %95. Atanmak zor özellerde çalışırsın. Bolluk olduğu için para ve iş sıkıntı. Boş kalmazsın bence ama ömür geçirilecek bir yerde çalışmak düşük ihtimal

burak23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
burak
Yaptığın işe değer para alamazsın %95. Atanmak zor özellerde çalışırsın. Bolluk olduğu için para ve iş sıkıntı. Boş kalmazsın bence ama ömür geçirilecek bir yerde çalışmak düşük ihtimal
atanmak nasıl zor 70 atanıyor millet

Aynı şey, farklı dil. Ortalama 2740€ maaş alıyorlar. Kalacak yerin, yiyeceğin, içeceğin, yaşantın falan... Orası daha sıkıntı bence.
vatandaşlık için her şey zaten

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,398
İsim
Lokman Doğan
çalıştığın bölümde önemli acilde çalışırsan eben ağlar ama rahat bölümlerde çalışırsan hayat sana güzel olur aylık 70k yakın maaş da alıyo iyi para

BabaVoss7

80+ Silver
atanmak nasıl zor 70 atanıyor millet

vatandaşlık için her şey zaten
Nereye ve nasıl daha çok. Bildiğim çoğunlukla işçi kadrosundan alıyor devlet. Sürekli dolan bi meslek siz olasıya kadar dahada dolacak. Lisede sağlık okudum çevrem var benim bildiğim bu şekil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,862
Üyeler
172,917
Son üye
kultigin63
Top Bottom