Çözüldü✓ MAVİ EKRAN HATASI (Stop Code: INACCESSIBLE BOOT DEVICE)

tunahan_

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar bilgisayarım Acer Nitro V15 mavi ekran hatası veriyor. Lütfen yardımcı olun, krize gireceğim artık. Şunu formatsız bir şekilde nasıl halledebilirim.

Ekler

• IMG_20250429_185716.jpg
    IMG_20250429_185716.jpg
    2 MB · Hit: 70
Arkadaşlar bilgisayarım Acer Nitro V15 mavi ekran hatası veriyor. Lütfen yardımcı olun, krize gireceğim artık. Şunu formatsız bir şekilde nasıl halledebilirim.
hatanın sebebi donanımsal bir sorundan kaynaklı biosu sıfırlamayı deneyebilirsin ve bu hatayı bilgisayarı açtığında ne zaman veriyor onun da bilgisini söyler misin

GÜç dümesine basıyorum. "Acer Nitro" yazısı geliyor ve ardından mavi ekran ...
anladım acer nitro yazısı windowsun giriş ekranı gibi düşünebilirsin windowsuna girmeye çalışırken sorun yaşıyor dosyalardan kaynaklı da olabilir eğer herhangi bir önemli ayarın yoksa biosu sıfırlanamanı öneririm onun dışında tek çözüm format gibi gözüküyor

anladım acer nitro yazısı windowsun giriş ekranı gibi düşünebilirsin windowsuna girmeye çalışırken sorun yaşıyor dosyalardan kaynaklı da olabilir eğer herhangi bir önemli ayarın yoksa biosu sıfırlanamanı öneririm onun dışında tek çözüm format gibi gözüküyor
BIOS'u mu sıfırlamam gerekiyor yoksa ayarlarını mı? Nasıl yapmam gerekiyor?

BIOS'u mu sıfırlamam gerekiyor yoksa ayarlarını mı? Nasıl yapmam gerekiyor?
bios ayarlarını sıfırlayın hocam yanılmıyorsam biosa girdiğinizde F5 tuşu olması gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bios ayarlarını sıfırlayın hocam yanılmıyorsam biosa girdiğinizde F5 tuşu olması gerekiyor
eğer işe yaramazsa dediğim gibi format tabii siz yine de şansınızı deneyin

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer işe yaramazsa dediğim gibi format tabii siz yine de şansınızı deneyin
Yaptım ancak işe yaramadı. Kurulumu ilk yaptığımda aynı hatayı almıştım, format atmıştım. Son 1 haftadır kullanıyorum işte ve yine aynı hata... Son çare format, evet ama bu sorunun tekrar yaşanmayacağını garantisi yok ki şu an yaşandı...

Yaptım ancak işe yaramadı. Kurulumu ilk yaptığımda aynı hatayı almıştım, format atmıştım. Son 1 haftadır kullanıyorum işte ve yine aynı hata... Son çare format, evet ama bu sorunun tekrar yaşanmayacağını garantisi yok ki şu an yaşandı...
format attıktan sonra disklerinizin sağlığını gerekli programlar ile kontrol edin aksi bir durum görürseniz aldığınız yere durumu belirtin

Geri