Eymenzz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 479
Olmaz hocam ona sürekli bir şey üflemesi lazım fansiz testlerdeki gibi olur hemen 90-100 olur kapanır bence bekleyin 1 günDostlar merhaba aldığın sogutucuyu takamadim yarın bilgisayrciya götüreceğim o takicak yarına kadar macun şurup böyle kullansam olurmu not yüke sokmayacagim soğutucunun ters durduğunu biliyorum hemen çekmek için öyle koydum
Fansız olarak söyledim yedek fsn vsrsa ya da o soğutucu 2 li ise 1 fanı yoksa gene kullanırsın ben görmedim ilk resmi fansiz diyince direkt ona göre yazdımOlmaz hocam ona sürekli bir şey üflemesi lazım fansiz testlerdeki gibi olur hemen 90-100 olur kapanır bence bekleyin 1 gün
Evet fanlı yüke sokmadan kullanicagimOlmaz hocam ona sürekli bir şey üflemesi lazım fansiz testlerdeki gibi olur hemen 90-100 olur kapanır bence bekleyin 1 gün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fansız olarak söyledim yedek fsn vsrsa ya da o soğutucu 2 li ise 1 fanı yoksa gene kullanırsın ben görmedim ilk resmi fansiz diyince direkt ona göre yazdım
Fanlıysa bir şey olmaz hocam o soğutmaya devam eder ama sizin gözünüz yinede sıcaklıkta olsun ne olur ne olmaz önlem amaçlıEvet fanlı yüke sokmadan kullanicagim
Sana bir şey söyleyeyim çok kolay takacaksın.Sen soğutucuya bastırarak geçirmeye çalışıyorsun öyle yapma soğutucuyu anakartın üzerine yerleştirdikten sonra tek tarafı geçir geçirdiğin taraf ekran kartı tarafı olabilir.Soğutucuya çok bastırmadan sadece geçireceğin kulağın üstüne tek parmağınla bas orası esniyor zatenDostlar merhaba aldığın sogutucuyu takamadim yarın bilgisayrciya götüreceğim o takicak yarına kadar macun şurup böyle kullansam olurmu not yüke sokmayacagim soğutucunun ters durduğunu biliyorum hemen çekmek için öyle koydum
baktım yukte 70 bosta 30 derecede kalıyorFanlıysa bir şey olmaz hocam o soğutmaya devam eder ama sizin gözünüz yinede sıcaklıkta olsun ne olur ne olmaz önlem amaçlı
hocam klips uzanmıyorki geçsinSana bir şey söyleyeyim çok kolay takacaksın.Sen soğutucuya bastırarak geçirmeye çalışıyorsun öyle yapma soğutucuyu anakartın üzerine yerleştirdikten sonra tek tarafı geçir geçirdiğin taraf ekran kartı tarafı olabilir.Soğutucuya çok bastırmadan sadece geçireceğin kulağın üstüne tek parmağınla bas orası esniyor zaten
Normal değerler hocam tek fanlada kullanabilirsinizbaktım yukte 70 bosta 30 derecede kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam klips uzanmıyorki geçsin