ynsemreuzun
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,650
hocam güzel model seçimi olmuş şimdi şunu söyleyeyim ben iki kasada da sanırım argb desteği yok yani kasa fan renkleri ile oynanmıyor bu soğutucunu renkleri ile oynanabiliyor yani kasa fan ışığı güç alıp çalışıyor bu fan direkt kablo ile bağlanması lazım güç ayrı rgb ayrı her neyse sanırım anakart değiştirmeden ışık ayarlaması yapamazsınız doğal olarak kasada kontrolcü yok yani soğutunucun ışıksız olanını almak daha mantıklı olur çünkü diğer türlü ışıklar çalışmayacak soğutucudaŞimdi bu kule tipi soğutucuyu sipariş ettim. Bunu çok önerdiler:
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Aaa unuttum. Kasa konusunda ne diyorsunuz? Vento VG3400S mi yoksa Vento VG22A mı? Kesinlikle ve kesinlikle hangisini almalıyım? Sistemin özelleştirmelerinden kasa bölümünden bakmanızı rica edeceğim.
@jombo hocam?
@ynsemreuzun
@jombo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasa konusunda ne diyorsunuz? Vento VG3400S mi yoksa Vento VG22A mı? Kesinlikle ve kesinlikle hangisini almalıyım? Sistemin özelleştirmelerinden kasa bölümünden bakmanızı rica edeceğim.
@jombo hocam?
Vento VG22A 650W - Vento VG3400S Karşılaştırması - Epey
Epey - Vento VG22A 650W - Vento VG3400S özellik ve fiyat karşılaştırması