Krampon tavsiyesi verebilir misiniz?

Heroia

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
384
Genellikle kanat oynuyorum ve ilçe takımında yani amatörde ve halı sahada oynayacağım önerdiğiniz modeller var mı?
aklımda ki model şu :

Genellikle kanat oynuyorum ve ilçe takımında yani amatörde ve halı sahada oynayacağım önerdiğiniz modeller var mı?
aklımda ki model şu :
academy ler çok kötü dişleri kırıldı benimkilerin çakma kullanlara bir şey olmadı benimkilerin kırıldı tüketici mahkemesine verdim bekliyorum.Adidas aldım aşırı rahat tabi elit olmasından da dolayı

academy ler çok kötü dişleri kırıldı benimkilerin çakma kullanlara bir şey olmadı benimkilerin kırıldı tüketici mahkemesine verdim bekliyorum.Adidas aldım aşırı rahat tabi elit olmasından da dolayı
Adidasın daha uygun modelleri var mı hocam ne tavsiye edesiniz?

aklımda ki model şu :
ben predator kullanıyorum gayet güzel ve rahat oluyor nike kullanmayı yıllar önce bıraktım

aklımda ki model şu :
1. olarak çakma alabilirsin çok uzun yıllardır kullandığım çakma kramponum var bir sıkıntı bile yaşamadım şu ana kadar 2. olarak nerede oturuyorsun istanbul da isen sana orjinal çok ucuza bulabileceğin yerler önerebilirim

1. olarak çakma alabilirsin çok uzun yıllardır kullandığım çakma kramponum var bir sıkıntı bile yaşamadım şu ana kadar 2. olarak nerede oturuyorsun istanbul da isen sana orjinal çok ucuza bulabileceğin yerler önerebilirim
Maalesef hocam yozgattayım

Hocam onerecegin yerlerin instagram sayfası var mı acaba

aklımda ki model şu :
Şu fiyatlara academy satıyolar cidden bi de tiempo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şunlar gene biraz daha iyidir tiempo academyden

Son düzenleme:
Şu fiyatlara academy satıyolar cidden bi de tiempo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şunlar gene biraz daha iyidir tiempo academyden
Sağolun hocam attıklarınızı değerlendireceğim birde phantom serisi nasıldır bilginiz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,975
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri