Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless 10.999 TL

Kullanan arkadaşlar rahatlığı nasıl. Nova 7 aldım sürücüleri kulağıma değiyordu ağrı yaptı kullanamadım iade ettim. Almayı düşünüyorum bunu rahat eder miyim
Şu ana kadar böyle bir şey farketmedim ama sen yazınca elimle yokladım galiba değiyor, ama dediğim gibi farketmedim bile. üzerinde deri pedlerle geliyor, ANC için çok iyi ve sesleri dışarı vermediği için baya sesleri coşturuyor ama uzun kullanımda rahatsız edebilir özellikle yazın mahvolursun terden sıcaktan. Onun da çözümü var eğer yurtdışında isen bu ürünü TR'de isen bu ürünü alıp çözersin. Kullanım rahatlığı açısından batarya işi inanılmaz güzel.. DAC'ında bi tane batarya dolum yaparken sen diğerini kullanabiliyorsun, bitince direkt 10 saniyede kaldığın yerden devam ediyorsun.

G Pro x 2 mi yoksa bu kulaklık mı . G Pro x 2sipariş verdim. İptal etsem bunu mu alsam çok kararsız kaldım. Nova 7 çok rahatsız etmişti. Ped ile çözebilir miyim rahatlığı bilmiyorum

G Pro x 2 mi yoksa bu kulaklık mı . G Pro x 2sipariş verdim. İptal etsem bunu mu alsam çok kararsız kaldım. Nova 7 çok rahatsız etmişti. Ped ile çözebilir miyim rahatlığı bilmiyorum
bende ikisi arasında kaldım paraya kıydım dock özedlliği beni çekti zaten bi kere böyle bişey alıyorum diyerek

2 yıla yakındır siyahını kullanıyorum. bi an bunu da almak aklımdan geçmedi desem yalan olur. batarya swap ederek kullanmaya devam etme özelliği alışkanlık yapar, öyle kablo takayımdı gece şarj olsun aman şarjı bitmesi derdi yok. bitince tak değiştir. 3 tane de renkli pad aldım amazondan. bütçesi olana, rahatlık arayana 5 yıl gider. alana hayırlı olsun başında paralansın
renkli pad ne oluyor hocam link atar mısınız rica etsem ?

İyi fiyat ben 5 ay önce 13500 e almıştım. Tavsiye ederim.

hyperx cloud core wireless bozulduğu zaman düşüneceğim modellere ekledim çıkartılabilir bataryası olması el muazzam

hyperx cloud core wireless bozulduğu zaman düşüneceğim modellere ekledim çıkartılabilir bataryası olması el muazzam
sırf onun için aldım bende aslında bu modeli herşeyin şarjı bitmesinden bıkmıştım

Ben de var şarjı bitme derdi yok valla. Ikinci elden almıştım 5.750 falan

Ben de var şarjı bitme derdi yok valla. Ikinci elden almıştım 5.750 falan
8 bin bandında iken bende ikinic el 5500 anlaşmıştım ama o dönem harbi büyük para geliyodu o bile öğrenci evine alırsam bi da kırıp ederler diye korkmuştum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,067
Üyeler
173,305
Son üye
l0wel
Geri