oguuzysr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 684
Hayırlı olsun hocam hangi model aldınızDün 5070ti aldım hocam
Hayırlı olsun hocam hangi model aldınızDün 5070ti aldım hocam
Galax 5070Ti bu linktekini aldım hocam. Hem fiyatı hem de benim sistem full beyaz olduğu için bunu tercih ettim.
Çok teşekkür ederim hocam. Şimdi bu sistem için 4k bir monitör arıyorum 20-25 bin bandına tavsiyen var mı?Güzel kart hocam. Bende 5070ti gamerock modelini kullanıyorum çok memnunum. Hayırlı olsun tekrardan
Hocam muhtemelen 2-3 yıl kartı kullanacağım artık o zamandan sonra ne olur bilemiyorumGalax Modelleri asus ile yarışır seviyede soğutma performansı sunsada dikkat edilmesi gereken husus şu Arka tarafa bulunan Garanti etiketi galax modellerde bulunmuyor Satarken biraz problem yaratabiliyor içinin açılıp açılmadığı ile alakalı
ne haber hakan işler nasilGalax Modelleri asus ile yarışır seviyede soğutma performansı sunsada dikkat edilmesi gereken husus şu Arka tarafa bulunan Garanti etiketi galax modellerde bulunmuyor Satarken biraz problem yaratabiliyor içinin açılıp açılmadığı ile alakalı
Hocam hiç bilmiyorum. Bende samsung g6 240 hz 2k monitör var. 4k hiç düşünmedim.Çok teşekkür ederim hocam. Şimdi bu sistem için 4k bir monitör arıyorum 20-25 bin bandına tavsiyen var mı?
Tamamdır hocam teşekkür ederimHocam hiç bilmiyorum. Bende samsung g6 240 hz 2k monitör var. 4k hiç düşünmedim.
Yoğun yetisemiyorumne haber hakan işler nasil
dolandırıcılık da zor abi hangi birini dolandırcan felan yoğundur İşler müşteri seçene kadar diğeri akıl karıştırıyor bumu daha kolay bu mu derkenYoğun yetisemiyorum
Malesef Dolandırmadan Geçinemiyoruz Taşmı yiyelimdolandırıcılık da zor abi hangi birini dolandırcan felan yoğundur İşler müşteri seçene kadar diğeri akıl karıştırıyor bumu daha kolay bu mu derken