Hangi 5070ti Modeli Alınmalı

Güzel kart hocam. Bende 5070ti gamerock modelini kullanıyorum çok memnunum. Hayırlı olsun tekrardan

Güzel kart hocam. Bende 5070ti gamerock modelini kullanıyorum çok memnunum. Hayırlı olsun tekrardan
Çok teşekkür ederim hocam. Şimdi bu sistem için 4k bir monitör arıyorum 20-25 bin bandına tavsiyen var mı?

Galax Modelleri asus ile yarışır seviyede soğutma performansı sunsada dikkat edilmesi gereken husus şu Arka tarafa bulunan Garanti etiketi galax modellerde bulunmuyor Satarken biraz problem yaratabiliyor içinin açılıp açılmadığı ile alakalı

Galax Modelleri asus ile yarışır seviyede soğutma performansı sunsada dikkat edilmesi gereken husus şu Arka tarafa bulunan Garanti etiketi galax modellerde bulunmuyor Satarken biraz problem yaratabiliyor içinin açılıp açılmadığı ile alakalı
Hocam muhtemelen 2-3 yıl kartı kullanacağım artık o zamandan sonra ne olur bilemiyorum :D Bir de asus kartlar 50kya yakın fiyatta aradaki fiyat farkı çok fazlaydı

ne haber hakan işler nasil

Galax

dolandırıcılık da zor abi hangi birini dolandırcan felan yoğundur İşler müşteri seçene kadar diğeri akıl karıştırıyor bumu daha kolay bu mu derken
Malesef Dolandırmadan Geçinemiyoruz Taşmı yiyelim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,721
Üyeler
173,867
Son üye
Quiesss
Geri