2 adet cpu fan varsa pompayı da cpu fana takabilirsin , cha fan radyatör fanları için.ana kartımda cpu fan cha fan 1 var pump yerini bulamadım hangi kabloyu takmam lazım 2 fanı birleştirip cpu fana takarsam pompayı cha fan 1 mi takmam gerekiyoru ana kart asus prime b650m k
Pompayı chaana kartımda cpu fan cha fan 1 var pump yerini bulamadım hangi kabloyu takmam lazım 2 fanı birleştirip cpu fana takarsam pompayı cha fan 1 mi takmam gerekiyoru ana kart asus prime b650m k
Cpu fana pompa takılmaz kanka devri hep oynar pompa tam güç verimli olur2 adet cpu fan varsa pompayı da cpu fana takabilirsin , cha fan radyatör fanları için.
hocam cidden 5600 için sıvı soğutmamı takıyorsunana kartımda cpu fan cha fan 1 var pump yerini bulamadım hangi kabloyu takmam lazım 2 fanı birleştirip cpu fana takarsam pompayı cha fan 1 mi takmam gerekiyoru ana kart asus prime b650m k
yer yoksa mecbur takacakCpu fana pompa takılmaz kanka devri hep oynar pompa tam güç verimli olur
Niye lan b650mk diyor var soketiyer yoksa mecbur takacak![]()
aio_fan var mı yavNiye lan b650mk diyor var soketi
o tam tersi değilmiydi gwqjkgkqweq benim de beynim yandı.Pompayı cha
Fanları cpu
yanlış bilgi. Pompa her zaman CPU_FAN portuna takılır, fanlar her zaman CHA veya SYS portuna takılır. Üst segment anakartlarda ise pompa CPU_PUMP portuna takılır, radyatör fanları ise CPU_FAN portuna takılır.Cpu fana pompa takılmaz kanka devri hep oynar pompa tam güç verimli olur