kullanıyorum güvenilir sıkıntı yok eğer altyapın iyi ise verdikleri hizmet fena değil , müşteri hizmetlerine ulaşmak işkence o kadar. (türk telekomdan iyi onu bil yeter XD)sadenet güvenilir mi?
Kral şuan geçtim tahaütsüz cayma bedeli varmıkullanıyorum güvenilir sıkıntı yok eğer altyapın iyi ise verdikleri hizmet fena değil , müşteri hizmetlerine ulaşmak işkence o kadar. (türk telekomdan iyi onu bil yeter XD)
o konuda çok bilgim yok abim ilgilenmişti ama sanırım istediğimiz zaman çıkış yapabiliyorduk o yüzden yok diye biliyorum arayıp sor sen yine.Kral şuan geçtim tahaütsüz cayma bedeli varmı
Sende fiber mi varo konuda çok bilgim yok abim ilgilenmişti ama sanırım istediğimiz zaman çıkış yapabiliyorduk o yüzden yok diye biliyorum arayıp sor sen yine.
yok bende milattan önce kalma vdsl 8mbps var.Sende fiber mi var
Ne kdr veriyonyok bende milattan önce kalma vdsl 8mbps var.
en son 320 tl idi paketten pakete değişiyor.Ne kdr veriyon
100/20 300TL netgsmde.
Daha üstümü almayacaksanız netgsme geçin.
Hem hat hem internet.Kullanıyor musun NetGSM?
Hem hat hem internet.
Girebiliyorsun yasaklı sitelere. Yavaşlama görmedim.İkisinden de memnun musun hocam?
Evde TürkNet kullanıyorum ama geceleri yavaşlıyor internet. Yasaklı site olan discord'da işime yarıyor diye kullanıyorum ama bildiğim kadarıyla NetGSM'de de yasaklı sitelere girebiliyor doğru mudur?
Bir de hat çekim gücü nasıl? Turkcell kullanıyorum çekim gücünden memnun olduğum için ama pahalı işte.