Yardım 7500f işlemci çalışma durumu

Khongar

80+
Reaksiyon skoru
2
işlemcim pubgdeyken %90 kullanımın altına düşmüyor ayrcı ekran kartını sabit %99da tutamıyor ulaşmıyor bile %80 %95 arası dolanıyor ekran kartım arc b580 bu arada işlemcim bozuk olabilir mi garantiye yollamalı mıyım?
Kalite ultrada olmasına rağmen.

işlemcim pubgdeyken %90 kullanımın altına düşmüyor ayrcı ekran kartını sabit %99da tutamıyor ulaşmıyor bile %80 %95 arası dolanıyor ekran kartım arc b580 bu arada işlemcim bozuk olabilir mi garantiye yollamalı mıyım?
Kalite ultrada olmasına rağmen.
pubg optimizasyon özürlü bir oyun ve pubg işlemci odaklı bir oyun yani bu durum normal.

pubg optimizasyon özürlü bir oyun ve pubg işlemci odaklı bir oyun yani bu durum normal.
Optimizasyon sıkıntısı olduğunu ben de biliyorum ama aynı sistem arkadaşımda da var onda ekran kartı sabit %99da çalışıyor

Optimizasyon sıkıntısı olduğunu ben de biliyorum ama aynı sistem arkadaşımda da var onda ekran kartı sabit %99da çalışıyor
oyundaki yer ve mekanlara ve baktığın yöne göre değişir farklı oyunlarda yine bu sorunu çekiyorsan resize bar özelliğin kapalı olabilir.

oyundaki yer ve mekanlara ve baktığın yöne göre değişir farklı oyunlarda yine bu sorunu çekiyorsan resize bar
oyundaki yer ve mekanlara ve baktığın yöne göre değişir farklı oyunlarda yine bu sorunu çekiyorsan resize bar özelliğin kapalı olabilir.
Lolde ve csde de aynı sorun var bakıyorum benimkinde %80in altına düşmüyor işlemci fakat aynı sistemdeki arkadaşımda max %80 görüyor ısınmalık bir problemde yok max 65 dereceyi görüyor

lol ve cs de işlemci odaklı oyunlar bundan dolayı ekran kartının kullanımının düşük olması çok normal.

evet onları biliyorum söylediklerim hep işlemci değerleri zaten
fps performansından sorun yoksa pc de bir problem yoktur pubg zaten optimize özürlüsü her kişide ayrı çalışıyor cs ve lol de işlemci odaklı oyunlar.

fps performansından sorun yoksa pc de bir problem yoktur pubg zaten optimize özürlüsü her kişide ayrı çalışıyor cs ve lol de işlemci odaklı oyunlar.
csde 250fps lolde 300fps pubgde 70 110 arası dolanıyor normal mi

çok teşekkürler hocam konuyla alakasız 7800x3d alsam msi pro-a620m-e anakart besleyebilir mi ?

besleyebilir sıkıntı çıkarmaz ana kartın biosunu güncelle ne olur ne olmaz.
rica ederim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,154
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri