TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

valla bana ikinci siparişler için %8 verdi. minimum ile ilgilenmedim hiç. ben her zaman 1000 tl üstü ürün aldım. ajazz klavye çeşitleri, ajazz 179 pro mouse, 7 inç inskam mikroskop gibi ürünler aldım hep. Vergi hariç minimum 788 lira alışveriş yaparsan %8 ile 63 jetonu tutturursun..
mikroskop nasil parasini hak ediyor mu

wincredit de 1800 tl çıktı forumda okuduğuma göre 1 sipariş verdim 2999.9 da kaldı jetonlar iptal ettim %8 geri dönüşüme yükselir diye fakat böyle %4 oldu ne yapmam lazım tam olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1800 TL kredi ile bedava aldığım için bana sorarsan parasını hak ediyor :)) . Şaka bir yana açıp bakmadan hediye ettim.

Ekler

• 121.webp
    121.webp
    120.7 KB · Hit: 77
arkadaşlar bu flash99 etkinliğini kullanan oldu mu ?

krediden daha çok bu mantıklı gelmeye başladı. 1200 tl civarı tek parça ürün alınacaksa.
örneğin aj179pro veya ak820 veya 1250 tl'lik başka bir şey alacaksın diyelim. flash99 ekranına bunlardan birini ücretsiz seçtirme geldi. onu seçip 600 tl'lik ürün alınca ücretsiz oluyor diyor. yani 600+400 tl ödeyip 1250 tl lik ürün ve 600'e aldığın ürün senin olacak. toplamda 1000 tl ödeyip 3klık vergi dahil alışveriş yapmış oluyorsun . 1000 tl kredide ise 60 jeton için 1250 tl'lik ürün seçip önceden de 1000 tl kredi varsa 1000 tl ödersin. yani toplamda 2000 tl'lik alışverişi 1000 tl'ye getirmiş oluyorsun.

dipnot: etkinliği yapmadığım için 600 tllik ürün seçip ödeyince ücretsiz seçtiğimiz ürün bedavaya gelecek varsayıyorum.

@valhalla hocam siz ne düşünüyorsunz? hangisi daha mantıklı?
tam dolandırıcılık

wincredit de 1800 tl çıktı forumda okuduğuma göre 1 sipariş verdim 2999.9 da kaldı jetonlar iptal ettim %8 geri dönüşüme yükselir diye fakat böyle %4 oldu ne yapmam lazım tam olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 sipariş ile tamamlayabilirsin

Onu nasıl yapıyoruz hocam bende şimdi deneyeceğim bakalım daha mı mantıklı oluyor yoksa 1000 verse dahamı iyi
Ben incik boncuk uğraşmak istemediğim için hep tek parça ürün aldım. Mantık kişinin ihtiyacına göre değişir. Herkese de farklı şekilde geliyor kampanyalar belli ki. Ben sipariş iptal edip ikinci siparişte %8 aldım 9 kere. Başkasına vermemiş %8

Onu nasıl yapıyoruz hocam bende şimdi deneyeceğim bakalım daha mı mantıklı oluyor yoksa 1000 verse dahamı iyi
ne yaptınız hocam %8 yükseltebildinizmi iptal falan edip bilgilendirirmisin, bende 1 sipariş verdim coin 2999.9 da kaldı sonra sipariş iptal ettim %4 devam ediyordu

Arkadaşlar bu farmland furysına daha önce katılmamıştım ve bugün bana bu kampanya geldi. Bi kaç konu okudum mantıklı mantıksız tartışılmış, sizlerin yorumu nedir? Taktik vs var mı? Ve ya başka bir kampanya var mı kullanabileceğim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,261
Üyeler
186,465
Son üye
Burakkayax
Geri