İnsanlar Ellie (Bella Ramsey) hakkında neden bu kadar acımasız.

The Last of Us oyununu defalarca bitirmiş birisi olarak evet dizideki Ellie karakterin daha çok benzetilmesini isterdim, herkesin de isteği buydu ama başka bir cast seçimi yapıldı ve oyuncu Bella Ramsey olarak belirlendi. Böyle büyük bir oyunun uyarlmasın da oyuncu olmak gerçekten zor bir iş. Çünkü oyunu oynayanlar vasat bir oyunculuğu kesinlikle kaldıramaz. Bella Ramsey ise gerçek hayatta ki zorlbanmaya rağmen rolünün üstesinden geldi. Daha doğrusu üstesinden gelmeyi başardı. Tamam arkadaşlar evet bende benzeri olsun isteyenlerdenim ama kız artık se-çil-di ve farkında mısınız bilmem ama ikinci sezon bile başladı. Ellie karakteri kurgusal bir karakter fakat olduğu için o bu zorbalıktan etkilenmez fakat ona dizede can veren Bella Ramsey gerçek bir insan. Yapılan ağır eleştiriler bir insanı ne kadar yıpratır farkında mısınız? Bana göre çirkin bir insan değil fakat insanoğlunun kendi bendeni seçme gibi bir durumu mu var? Allah öyle yaratmış ne yapsın kız? Neden bu kadar zorba olmak zorundayız? Kızcağız yapılan zorbalıklardan dolayı tüm hesaplarını kapatmış. Yazık değil midir bir insan evladına bunu reva görmek. Bazen insanlığımızdan utanıyorum. Hatta bazen demek az gelir her daim her an utanıyorum.

Dipnot: Ayrıca bu bir oyunun uyarlama dizisi. Adı üstünde U-YAR-LA-MA! Yani isterse adamlar Jeol'i öldürmez yerine Ellie'yi öldürür ve sende buna hiçbir şey yapamazsın. Belki oyuncu benzemiyor ama evrene her anlamda sadık kalmışlar ve ilmek ilmek ip gibi işliyorlar. Bana Ellie'ye benceyen vasat bir oyunculuk mu yoksa Bella mı deseler düşünmeden Bella Ramsey'i seçerdim. Artık tipten önce insanlığa önem verelim ve günümüzün en kötü virüsü zorbalıktan kurtulalım.
Hocam benim için daha çok önemli olan yüz değil de sizce de fiziksel olarak (boy,kilo) Ellie karakterine acayip uzak değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ona bakılırsa Joel'a birebir benzer catlarda vardı ve bu cast yine HBO ailesine aitti.
Alıntıyı görüntüle

Okumadığım bir posta cevap yazman çok mantıksız.

Sizde zorba olanlardansınız yazımı okumadığınıza kalıbımı basarım.
Hocam benzerlik olarak daha iyisi var fakat bence Pedro Pascal yeteri kadar benziyor, herkesin gözü ona alışık ve oyunculuğu da iyi biri.

Ben daha ilk bölümde joelin kızının zenci yapıldığını ve Bella ramseyin ellie olduğunu gördüğüm an diziyi kapattım. İyi oyuncu diye sıyrılamazsınız içinden. Oyunda çirkin olmayan birini sen gelip bilerek çirkinleştirirsen ben de küfür ederim kaçarı yok. Zaten Tommy nin karısını da zenci yapmışlar bu b*ktan diziye para verip destek verenle de arayı açarım. Oyundaki sarışın kadın ne alaka zenci yapıyorsun. Orjinalinde de zenci olsa sıkıntı yok. Neil druckmann o stüdyodan ve oyunların başından ayrılmadığı sürece ben bu adamların oyunlarını ve dizilerini tüketmem. Herif zaten yeni oyununda gitmiş yine olabilecek en çirkin kadını ana karakter yapmış. Ana karakter bildiğin G3 sevdalısı uzman çavuş. Her kadın sexi olsun demiyorum ama bilerek çirkinleştirilmesinin karşısındayız.

Ekler

• images (8).jpeg
    images (8).jpeg
    15.7 KB · Hit: 29
  • images (9).jpeg
    images (9).jpeg
    8.1 KB · Hit: 24
Çözümünüz var mı peki çünkü oyuncular üçüncü sezon içinde anlaşmış durumdalar.
Çözüm yok, izleyip eleştirmeye devam edilir.

Tommy'nin köyü koruması gerekiyordu bence o yüzden değişim yapmak zorunda kaldılar.
Orada benim sorunum zaten Tommy'nin bulunmaması değil sadece. Dina ile Ellie'nin daha da samimi oldukları sahneyi ve Tommy'nin Joel'u kurtarmak için çabaladığı sahnenin bozulması saçmalıktı.

Birinde afedersin mal gibi Eugene'nin kurduğu uy*şturucu odasında beklediler(hikayeye hiçbir katkısı olmadan). Diğerinde Dina kendini kurbanlık koyun gibi teslim edip 1 saatlik iğneye maruz kalıyor(yine hiçbir etkisi yok hikayeye). Çok komik ve rezil yazımlar bunlar.

Yoksa genel Jackson sahnesiyle bir sorunum yok, güzel eklemeydi.

Tipi çirkin dizilerde seksi kadınlar görmek istiyoruz

Çok iyi casting abi oyunculuğu çok iyi ya

1745774995924.png

abby ve ellie olmamış işte. oyunu oynayanlar için geçerli tabi .diğerlerine sözüm yok.
oyunu oynadım ve diziyi izlediğimde ise ellie'ye hiç ısınmadım. oyunculuk birazda görüntü işi değilmi. mankenlik gibi. sonuçta bu bir tvshow.

Ekler

• 1745775301186.png
    1745775301186.png
    327.6 KB · Hit: 23
Oyunu oynamadım dizisinide izlemedim ama kitle linç etmekte haklı, oyunda ki karakter ile dizide ki oyuncu birbirinden alakasız tek uyumlu oldukları yanları aynı ten rengine sahip olmaları, linç etmelerinin sebebi de daha iyi cosplay oyuncuları varken alakasız birini almaları ve karakterin gelişiminin olmaması.

Oyunu oynamadım dizisinide izlemedim ama kitle linç etmekte haklı, oyunda ki karakter ile dizide ki oyuncu birbirinden alakasız tek uyumlu oldukları yanları aynı ten rengine sahip olmaları, linç etmelerinin sebebi de daha iyi cosplay oyuncuları varken alakasız birini almaları ve karakterin gelişiminin olmaması.
TLOU 2 2020'de çıktı 2025'te dizisi geldi TLOU 3 şimdi çıksın dizisi 2029' da gerekirse 2030'da gelsin cosplay yapana oyunculuk öğretsinler ama Ellie'ye gerçekten benzeyen birini alsınlar Şuna bakıyorum bırak benzemeyi andırmıyor bile.

ellie ile hiç benzemediği doğru. benzeyen bir oyuncu seçilse daha iyi. ama dalga geçmemek lazım, sonuçta o'da bir insan.
çok doğru ama ellie karakterine neredeyse tamı tamına benzeyen insanlar da var sanki karakteri baştan yapmamışsın da o insanı kopyalayıp oyuna aktarmışsın gibi duruyor

TLOU 2 2020'de çıktı 2025'te dizisi geldi TLOU 3 şimdi çıksın dizisi 2029' da gerekirse 2030'da gelsin cosplay yapana oyunculuk öğretsinler ama Ellie'ye gerçekten benzeyen birini alsınlar Şuna bakıyorum bırak benzemeyi andırmıyor bile.
ya şuanki ellie karakterini seçenlerin gözü 10 numara astigmat yada torpil basılmıştır başka bir açıklaması yok bunun yani karakter benzemedikten sonra adamın izleyesi gelmiyor şahsen arka sokaklar ekibindeki herkesin değişmesi gibi bir şey bu

Son düzenleme:
The Last of Us oyununu defalarca bitirmiş birisi olarak evet dizideki Ellie karakterin daha çok benzetilmesini isterdim, herkesin de isteği buydu ama başka bir cast seçimi yapıldı ve oyuncu Bella Ramsey olarak belirlendi. Böyle büyük bir oyunun uyarlmasın da oyuncu olmak gerçekten zor bir iş. Çünkü oyunu oynayanlar vasat bir oyunculuğu kesinlikle kaldıramaz. Bella Ramsey ise gerçek hayatta ki zorlbanmaya rağmen rolünün üstesinden geldi. Daha doğrusu üstesinden gelmeyi başardı. Tamam arkadaşlar evet bende benzeri olsun isteyenlerdenim ama kız artık se-çil-di ve farkında mısınız bilmem ama ikinci sezon bile başladı. Ellie karakteri kurgusal bir karakter fakat olduğu için o bu zorbalıktan etkilenmez fakat ona dizede can veren Bella Ramsey gerçek bir insan. Yapılan ağır eleştiriler bir insanı ne kadar yıpratır farkında mısınız? Bana göre çirkin bir insan değil fakat insanoğlunun kendi bendeni seçme gibi bir durumu mu var? Allah öyle yaratmış ne yapsın kız? Neden bu kadar zorba olmak zorundayız? Kızcağız yapılan zorbalıklardan dolayı tüm hesaplarını kapatmış. Yazık değil midir bir insan evladına bunu reva görmek. Bazen insanlığımızdan utanıyorum. Hatta bazen demek az gelir her daim her an utanıyorum.

Dipnot: Ayrıca bu bir oyunun uyarlama dizisi. Adı üstünde U-YAR-LA-MA! Yani isterse adamlar Jeol'i öldürmez yerine Ellie'yi öldürür ve sende buna hiçbir şey yapamazsın. Belki oyuncu benzemiyor ama evrene her anlamda sadık kalmışlar ve ilmek ilmek ip gibi işliyorlar. Bana Ellie'ye benceyen vasat bir oyunculuk mu yoksa Bella mı deseler düşünmeden Bella Ramsey'i seçerdim. Artık tipten önce insanlığa önem verelim ve günümüzün en kötü virüsü zorbalıktan kurtulalım.
isteseler belladan daha iyi oyuncu bulurlar üstüne tip olarakta karaktere uygun olur apaçık burada insan kaytarma var dünyada kaç milyar insan var 1 tane ellaya benzeyen ve rolü iyi oynayan kadın bulamadılarmı :D?

Geri