Hocam benim için daha çok önemli olan yüz değil de sizce de fiziksel olarak (boy,kilo) Ellie karakterine acayip uzak değil mi?The Last of Us oyununu defalarca bitirmiş birisi olarak evet dizideki Ellie karakterin daha çok benzetilmesini isterdim, herkesin de isteği buydu ama başka bir cast seçimi yapıldı ve oyuncu Bella Ramsey olarak belirlendi. Böyle büyük bir oyunun uyarlmasın da oyuncu olmak gerçekten zor bir iş. Çünkü oyunu oynayanlar vasat bir oyunculuğu kesinlikle kaldıramaz. Bella Ramsey ise gerçek hayatta ki zorlbanmaya rağmen rolünün üstesinden geldi. Daha doğrusu üstesinden gelmeyi başardı. Tamam arkadaşlar evet bende benzeri olsun isteyenlerdenim ama kız artık se-çil-di ve farkında mısınız bilmem ama ikinci sezon bile başladı. Ellie karakteri kurgusal bir karakter fakat olduğu için o bu zorbalıktan etkilenmez fakat ona dizede can veren Bella Ramsey gerçek bir insan. Yapılan ağır eleştiriler bir insanı ne kadar yıpratır farkında mısınız? Bana göre çirkin bir insan değil fakat insanoğlunun kendi bendeni seçme gibi bir durumu mu var? Allah öyle yaratmış ne yapsın kız? Neden bu kadar zorba olmak zorundayız? Kızcağız yapılan zorbalıklardan dolayı tüm hesaplarını kapatmış. Yazık değil midir bir insan evladına bunu reva görmek. Bazen insanlığımızdan utanıyorum. Hatta bazen demek az gelir her daim her an utanıyorum.
Dipnot: Ayrıca bu bir oyunun uyarlama dizisi. Adı üstünde U-YAR-LA-MA! Yani isterse adamlar Jeol'i öldürmez yerine Ellie'yi öldürür ve sende buna hiçbir şey yapamazsın. Belki oyuncu benzemiyor ama evrene her anlamda sadık kalmışlar ve ilmek ilmek ip gibi işliyorlar. Bana Ellie'ye benceyen vasat bir oyunculuk mu yoksa Bella mı deseler düşünmeden Bella Ramsey'i seçerdim. Artık tipten önce insanlığa önem verelim ve günümüzün en kötü virüsü zorbalıktan kurtulalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam benzerlik olarak daha iyisi var fakat bence Pedro Pascal yeteri kadar benziyor, herkesin gözü ona alışık ve oyunculuğu da iyi biri.Ona bakılırsa Joel'a birebir benzer catlarda vardı ve bu cast yine HBO ailesine aitti.
Alıntıyı görüntüle
Okumadığım bir posta cevap yazman çok mantıksız.
Sizde zorba olanlardansınız yazımı okumadığınıza kalıbımı basarım.