Turtle Beach Recon 50P PS5/4 Uyumlu Kablolu Oyuncu Kulaklığı Siyah
Turtle Beach Recon 50P PS5/4 Uyumlu Kablolu Oyuncu Kulaklığı Siyah
Güvenilirgüvenilir mi?
Uyumlupc uyummlumu
Orası biraz öyle üst tarafta ped yokBu model ciddi manada başınızı ağırıtır. Ayrıca mikrofonu bilgisayarda kullanmanız için jak ayırıcı kablo lazım. Bütçeniz Stealth 600 Gen 2'ye yetiyorsa bu modele hiç bakmayın bile.
Bu model ciddi manada başınızı ağırıtır. Ayrıca mikrofonu bilgisayarda kullanmanız için jak ayırıcı kablo lazım. Bütçeniz Stealth 600 Gen 2'ye yetiyorsa bu modele hiç bakmayın bile. Baş yastığı yok denecek kadar az. Kullanmış birisi olarak söylüyorum.
600 gen 2 neyin muadiliBu model ciddi manada başınızı ağırıtır. Ayrıca mikrofonu bilgisayarda kullanmanız için jak ayırıcı kablo lazım. Bütçeniz Stealth 600 Gen 2'ye yetiyorsa bu modele hiç bakmayın bile. Baş yastığı yok denecek kadar az. Kullanmış birisi olarak söylüyorum.
alınmazmı sizceBu model ciddi manada başınızı ağırıtır. Ayrıca mikrofonu bilgisayarda kullanmanız için jak ayırıcı kablo lazım. Bütçeniz Stealth 600 Gen 2'ye yetiyorsa bu modele hiç bakmayın bile. Baş yastığı yok denecek kadar az. Kullanmış birisi olarak söylüyorum.
Bana göre ses olarak cloud serisi muadili600 gen 2 neyin muadili
Ergonomik açıdan rezalet bir kulaklık.alınmazmı sizce
Rahatlığı nasılBana göre ses olarak cloud serisi muadili
Yani bı fiyata efsane zaten ben anlamıyorum arkadaş dusunmeden alın 2tane çektim çok iyi temiz rahat kulajlikRahatlığı nasıl