🔥İndirim Turtle beach recon 50p ps5, 4 uyumlu kablolu 399tl

Uyumlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alicaksan direk burdan al

Bu model ciddi manada başınızı ağırıtır. Ayrıca mikrofonu bilgisayarda kullanmanız için jak ayırıcı kablo lazım. Bütçeniz Stealth 600 Gen 2'ye yetiyorsa bu modele hiç bakmayın bile. Baş yastığı yok denecek kadar az. Kullanmış birisi olarak söylüyorum.

Bu model ciddi manada başınızı ağırıtır. Ayrıca mikrofonu bilgisayarda kullanmanız için jak ayırıcı kablo lazım. Bütçeniz Stealth 600 Gen 2'ye yetiyorsa bu modele hiç bakmayın bile.
Orası biraz öyle üst tarafta ped yok

Bu model ciddi manada başınızı ağırıtır. Ayrıca mikrofonu bilgisayarda kullanmanız için jak ayırıcı kablo lazım. Bütçeniz Stealth 600 Gen 2'ye yetiyorsa bu modele hiç bakmayın bile. Baş yastığı yok denecek kadar az. Kullanmış birisi olarak söylüyorum.
Alicaklar isterse beklesin beyaz rengide gelicek yüksek ihtimal siteye yuklemisler fiyat yok sadece

600 gen 2 neyin muadili

alınmazmı sizce

Ulan bu site niye böyle altta iyzico ile anlaşma var diyor ama iyzicoyla odetmiyor

Rahatlığı nasıl
Yani bı fiyata efsane zaten ben anlamıyorum arkadaş dusunmeden alın 2tane çektim çok iyi temiz rahat kulajlik

Geri