tükendi malesefarkadaşlar fuxi h3 kullanıyorum ondan iyi midir? alınır mı?
tükendi malesefarkadaşlar fuxi h3 kullanıyorum ondan iyi midir? alınır mı?
sacma olan sizin su düz mantık davranmanız kimse kulaklık kötü demiyor abartıldıgı kadar değil diyoruz aldığımız fiyata göre gayet iyi ama yorumlarda ucmus kacmıs önce bi denileni anlayıp okuduğumuz yorumun kitlesini düşünelim.Saçma bir yorum daha. Oyun ve müzik kulaklıklarını karşılaştırmayı ne zaman öğreneceksiniz acaba. Ki oyun kulaklıklarının neredeyse hepsi güzel bir EQ istiyor. Saf sesiyle kullanırsan 10k'lık kulaklık bile tatmin etmez.
Katılıyorum zaten fazlasıyla abartılıyor fakat müzik kulaklıkları her açıdan farklı tasarlanıyor o yüzden karşılaştırmamak gerek. Ha dersiniz ki Cloud 2 den daha kötü vs olabilir derim ama Q20 ile karşılaştırınca garip kalıyor elbette.sacma olan sizin su düz mantık davranmanız kimse kulaklık kötü demiyor abartıldıgı kadar değil diyoruz aldığımız fiyata göre gayet iyi ama yorumlarda ucmus kacmıs önce bi denileni anlayıp okuduğumuz yorumun kitlesini düşünelim.
Hatırlıyorum daha çok küçüktüm annemden tablet istemiştim aylarca kadın zar zor para ayırıp bana almıştı hometech in tabletini. Daha oyun bile yükleyemeden 2-3 saat sonra 10 cm yükseklikten düştü tablet kitabı açar gibi açıldı. İçinde flexten çok kablo vardı. O gün asla aklımdan çıkmaz ve asla hometech almam.Ulan şu firmayı nasıl kimse bilmeyebilir cloud 3u yer bitirir @Palo DAYI 👑
Ya ben eksik birşeyler yapıyorum650 liraya kablosuz turtle beach aldıkBeğenmeyenin ağzına tencere ile vururum valla.
Ya ben eksik birşeyler yapıyorum
Kankam sorun ne biliyor musunSorun nedir?
superhuman modunu denedin mi?Kankam sorun ne biliyor musun
Şimdiki kulaklığım olan Havit h2000p ses düzeyi olsun bass olsun sanal 7.1 olsun baya tatmin edici yeterli yani.
Ama şuan ki 600p modeli ne bileyim FPS oyununda adamın nereden sıktığı bile zor duyuluyor boğuk yani bass sesi fazla .
Herkes begendiyse ben yanlış birşeyler yapıyorum demektir
Notriveri indirip güncelledim
ben modlar arasında geçişi anlayamadım uygulamada gösteriyor mu hangi modda olduğunusuperhuman modunu denedin mi?