🔥İndirim Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1,130.50 TL

Elinde 700 gen 2 olan deneyinmlerini paylaşabilirmi bir inceleme gibi

700gen2 stok gelince haber edebilir misiniz
Stok gelmeyecek dostum

IMG_5518.webp

herkese selamlar, sipariş geldi bugün.
Şimdi açtım kutuyu kasa kalitesi orta olarak sınıflandırabiliriz asla logitech veya corsair kulaklık malzeme kalitesi beklemeyin.
baya baya ucuz plastik hissiyatı var fakat bu fiyata kablosuz olması avantajlı kılıyor tuşları,ses aç kapat tekerlekleri gayet kalitesiz burdan belirteyim. almayanlar pek fazla şey kaçırmadı sadece biz uygun fiyata sıradan bir kablosuz kulaklık sahibi olduk.
sanırım yedekte bile tutmam şarja taktım biraz denedikten sonra kutusuna kaldırıp sarı sitede ilana girerim.
Bu arada ürünüm gen2 600
600 gen 2 olabilir. 700 gen 2 gayet güzel üst kısmın içide metal yapılmış.

700 gen 2 yi 3 gündür kullanıyorum. Dün 2-3 saat oyun oynadım, gerçekten aldığımız fiyata bakarak kulaklık çok iyi, pedleri kumaş, telefonda uygulaması var uygulamasından ekolayzırı full yaptığın zaman sesi iki katına çıkıyor ama ben bas ve tiz Ekolayzer ayarını kullanıyorum. Genel açıdan bakarsak memnunum. Ayrıca kulaklığın görünüşü çok güzel, dandik kulaklık hissi yok

Anker Q20 ses konusunda daha iyi olabilir ama mikrofon konusunda değildir herhalde? Bu kulaklıkları alanlar oyunlarda ve discord gibi yerlerde konuşmak içinde alıyor.
Tek başarısı mikrofon zaten o guzel ama gerek malzeme kalitesi gerek ses kalitesi iyi değil yazılım desen zaten yok gibi

Kargom az önce geldi arkadaşlar Kullanmaya başlamadan önce neler yapmam gerekiyor bilen varmı

Kargom az önce geldi arkadaşlar Kullanmaya başlamadan önce neler yapmam gerekiyor bilen varmı
Kutuyu açtıktan sonra önce karşına alıp bir konuş . Asla kırıcı iğneleyici kelimeler kullanma sonuçta f/p ürünü biraz fazla üstüne gidersen kırılabilir yada işine gelmiyorsa iade et gibi haddini aşan cevaplar verebilir . Gerisi sende kolay gelsin .

Son düzenleme:
Evet ürün geldi yaklaşık 2 saattir inceliyorum, bir daha stoğa girmesi pek mümkün görünmüyor ama ikinci elde piyasası olursa diye gözlemlerimi aktarayım.

Malzeme kalitesi - Ergonomi:
Bazı parçalar çok iyi bazı parçalar çok kötü. Kafa bandı hizasındaki malzeme yumuşak plastik, bükülmeyi tolere edebiliyor ancak sürücülerin etrafındaki plastik hiç güven vermiyor dikkat etmek gerek en ufak strese dayanamadan kırılacağını düşünüyorum. Kafayı çok sıkı kavrıyor, bu durum izolasyon açısından iyi olsa da uzun kullanımda bu denli bir baskı rahatsız edebilir. Pedler çok kaliteli, izolasyon için yanların deri olması, konfor için kulağa ve çevresine temas eden yerlerin kumaş olması çok iyi. Butonların malzemesi kalitesiz. Kafaya temas eden yerdeki ped yumuşaklığı idare eder.

Ses kalitesi:
Bence bu fiyat bandındaki kablosuz bir headsette muhtemelen denk gelemeyeceğiniz kadar iyi. Ürün gelmeden önce buradan bir arkadaşa bluetooth ve dongle arasında fark olup olmadığını sormuştum ses şiddeti ve ses kalitesi olarak %25-30 arasında düşüş yaşandığını söylemişti ama ben %1 lik bir fark bile fark edemedim. Belki onun bağlandığı cihazın bluetooth versiyonuyla falan ilgili olabilir ben Mac Mini M4 ve iPhone 13 Pro Max'te denedim. 6-7 senedir SteelSeries Arctis 5 kullanıyorum onun yerini tutamaz ama sadece ses kalitesi ve şiddeti bakımından Arctis 5'in %75-80'i diyebilirim.

Yazılım:
Muhtemelen konsol odaklı bir cihaz olduğu için mobil uygulama haricinde bir masaüstü uygulaması falan yapmamışlar. O mobil uygulamada da çok fazla bi ayar yok açıkçası. Signature Sound, Bass Boost, Bass and Treble Boost, Vocal Boost ve Custom olmak üzere toplam 5 tane eq modu var. Custom içerisinde Game Treble Level, Game Bass Level ve Game Dialog Level isimli 3 tane frekans ayarı var. Kendi yazılımında pek custom eq kafasında bi iş yok yani. Superhuman Hearing diye patentli bir dalga koymuşlar ayak seslerinin falan frekanslarını belirgin hale getiren öntanımlı bir eq ayarı kısaca. İki tane ses tekerleği var birincisi kulaklığın ana sesini ayarlıyor diğerinin neyi ayarlacağını Mic Monitor Level(mikrofondan kendi sesini yansıtma seviyesi), Superhuman Hearing Volume veya Bluetooth Volume olarak uygulamadan değiştirebiliyorsunuz. 3 buton var(mode, power, bluetooth) mod tuşu Superhuman Hearing açıp kapama, Game Preset(başlangıçta saydığım 5 eq ayarı arasında geçiş yapma) veya Mic Noise Gate (Gürültü Engelleme) olarak konfigüre edilebiliyor. BT tuşu tek tık çal/duraklat, çift tık sonraki parça, 3 tık önceki parça işlemlerini yapıyor. BT ve dongle aynı anda bağlanabiliyor ama bazı senaryolarda saçmalayabiliyor örneğin her ikisi bağlıyken BT'de müzik açıp dinledim sonra dongledan ses alamadım kapatıp açmayla da düzelmedi dongleı söküp takınca düzeldi falan filan.

Son düzenleme:
Ben 600 modelini aldım driver linki varmıdır acaba
700 ile ayni uygulamayi indir, uygulamanin sol altinda driver yukle var, halledersiniz. ayrica dongle ve usb kablo takiliyken update edersiniz.

700 varmi bilmioyorum ama 600 de on/of dugmesine cihaz acikken 1 krere kisa basin bip dicek. ses kasmak icin muq bi seviyeye geliyor. tam arastiramadim, ama gozden kacmadan belirteyim dedim

Mode tuşu olmasın o
700 ile ayni uygulamayi indir, uygulamanin sol altinda driver yukle var, halledersiniz. ayrica dongle ve usb kablo takiliyken update edersiniz.

700 varmi bilmioyorum ama 600 de on/of dugmesine cihaz acikken 1 krere kisa basin bip dicek. ses kasmak icin muq bi seviyeye geliyor. tam arastiramadim, ama gozden kacmadan belirteyim dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,173,223
Üyeler
186,306
Son üye
tuğcan
Geri