🔥İndirim Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1,130.50 TL

Bu kulaklık hangi bilindik markaların modellerin muadili hatta daha iyisi müzik ve oyun için alınır mı fps rekabetçi oyunlar için özellikle PC de oynayıp ses kasmak için?
Bu fiyata daha iyisini zaten alamazsın sorgulama al kral

600p stoga gelir
Gelirse yapıştırcam bende bir tane.Recon 200 ü pc de test ettim ses kalitesi ve yüksekliği gayet iyi bu arada hocam.Tek sıkıntı dışarıya fazla ses veriyor sanki bir de biraz sıkıyor kafayı

Gelirse yapıştırcam bende bir tane.Recon 200 ü pc de test ettim ses kalitesi ve yüksekliği gayet iyi bu arada hocam.Tek sıkıntı dışarıya fazla ses veriyor sanki bir de biraz sıkıyor kafayı
Kafayı sıkma her modelde var kafam çok büyük .d ondan valla 600p stoga gitse alırım girmezse 70p aliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu mesajdaki görselde gösterilen üstteki (ses için) ve alttaki tırtıklı yuvarlaktan bahsediliyordur. Konuşulunca kendi sesinin duyulduğunu yazanlar da vardı, alttaki teker de onu açıp kısmak içindir.
600p cloud 3 muadili 700p cloud 3 üstü

Bu mesajdaki görselde gösterilen üstteki (ses için) ve alttaki tırtıklı yuvarlaktan bahsediliyordur. Konuşulunca kendi sesinin duyulduğunu yazanlar da vardı, alttaki teker de onu açıp kısmak içindir.
Windows üzerinde ses ayarladığımız çubuktan bahsediyorum. Fiziksel tekerlek değil, windowstaki.

Windows üzerinde ses ayarladığımız çubuktan bahsediyorum. Fiziksel tekerlek değil, windowstaki.
O tekerin bulunduğu bazı modellerde de bununla alakalı çözümler olabiliyordu. Detaylı açıklama her zaman iyidir.(y)

Arkadaşlar böyle bir yaşıyorum ama başına gelen veya bilgisi olan var mı acaba?

herkese selamlar, sipariş geldi bugün.
Şimdi açtım kutuyu kasa kalitesi orta olarak sınıflandırabiliriz asla logitech veya corsair kulaklık malzeme kalitesi beklemeyin.
baya baya ucuz plastik hissiyatı var fakat bu fiyata kablosuz olması avantajlı kılıyor tuşları,ses aç kapat tekerlekleri gayet kalitesiz burdan belirteyim. almayanlar pek fazla şey kaçırmadı sadece biz uygun fiyata sıradan bir kablosuz kulaklık sahibi olduk.
sanırım yedekte bile tutmam şarja taktım biraz denedikten sonra kutusuna kaldırıp sarı sitede ilana girerim.
Bu arada ürünüm gen2 600

herkese selamlar, sipariş geldi bugün.
Şimdi açtım kutuyu kasa kalitesi orta olarak sınıflandırabiliriz asla logitech veya corsair kulaklık malzeme kalitesi beklemeyin.
baya baya ucuz plastik hissiyatı var fakat bu fiyata kablosuz olması avantajlı kılıyor tuşları,ses aç kapat tekerlekleri gayet kalitesiz burdan belirteyim. almayanlar pek fazla şey kaçırmadı sadece biz uygun fiyata sıradan bir kablosuz kulaklık sahibi olduk.
sanırım yedekte bile tutmam şarja taktım biraz denedikten sonra kutusuna kaldırıp sarı sitede ilana girerim.
Bu arada ürünüm gen2 600
kesinlikle abartıldıgı kadar değil senelerdir Anker Q20 kullanıyorum bluetooth gecikmesini saymazsak bundan kat kat daha iyi her yönden

kesinlikle abartıldıgı kadar değil senelerdir Anker Q20 kullanıyorum bluetooth gecikmesini saymazsak bundan kat kat daha iyi her yönden
Anker Q20 ses konusunda daha iyi olabilir ama mikrofon konusunda değildir herhalde? Bu kulaklıkları alanlar oyunlarda ve discord gibi yerlerde konuşmak içinde alıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,001
Üyeler
184,713
Son üye
not zenin
Geri