🔥İndirim Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1,130.50 TL

700 ile ayni uygulamayi indir, uygulamanin sol altinda driver yukle var, halledersiniz. ayrica dongle ve usb kablo takiliyken update edersiniz.

700 varmi bilmioyorum ama 600 de on/of dugmesine cihaz acikken 1 krere kisa basin bip dicek. ses kasmak icin muq bi seviyeye geliyor. tam arastiramadim, ama gozden kacmadan belirteyim dedim
acma dügmesine 1 kere basınca bip sesi geliyor evet neyi değiştiriyor superhuman modamı geciyor

700 ile ayni uygulamayi indir, uygulamanin sol altinda driver yukle var, halledersiniz. ayrica dongle ve usb kablo takiliyken update edersiniz.

700 varmi bilmioyorum ama 600 de on/of dugmesine cihaz acikken 1 krere kisa basin bip dicek. ses kasmak icin muq bi seviyeye geliyor. tam arastiramadim, ama gozden kacmadan belirteyim dedim
Uptade derken driveri güncellemeyi mi kastediyorsunuz acaba

Üründen memnunmusunuz ve şuanda satışta varmi ?

kesinlikle abartıldıgı kadar değil senelerdir Anker Q20 kullanıyorum bluetooth gecikmesini saymazsak bundan kat kat daha iyi her yönden
Saçma bir yorum daha. Oyun ve müzik kulaklıklarını karşılaştırmayı ne zaman öğreneceksiniz acaba. Ki oyun kulaklıklarının neredeyse hepsi güzel bir EQ istiyor. Saf sesiyle kullanırsan 10k'lık kulaklık bile tatmin etmez.

KULAKLARINIZ İÇİN BİR HİLE KODU​

Savaşın hararetinde olduğunuzda her ses ayrıntısı önemlidir, bu nedenle Turtle Beach Superhuman Hearing'i yarattı.

En ufak ayak seslerini veya uzaktaki silah seslerini bile olağanüstü bir netlikle ayırt edebildiğinizi ve bunun size daha önce hiç olmadığı kadar rekabet avantajı sağladığını hayal edin. Superhuman Hearing tam olarak bunu sunuyor. Kritik ses ipuçlarını vurgulayarak, oyun senaryolarında en önemli olan sesleri yükseltir. İster gizli oyunlarda düşman hareketlerini duymak, ister çok oyunculu savaşlarda yaklaşan rakiplerin yönünü belirlemek olsun, bu özellik oyunculara yüksek durumsal farkındalık kazandırır.
acma dügmesine 1 kere basınca bip sesi geliyor evet neyi değiştiriyor superhuman modamı geciyor

Driveri güncelledim ve update kedim şimdi başka bir şey gerekli mi ses arttırma falan diyordu forumda birileri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Update falan yaptım ve artık müzik sesi gekmiyor kulaklıktan çözümü nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde şarkı çalarken hafif cızırtı geliyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,758
Üyeler
174,237
Son üye
Greenefo