🔥İndirim Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1,130.50 TL

Arkadaşlar, 700 almış ve konuyu anlayan bir kişi inceleme yazabilir mi? 700 hem 600 Alan biri varsa, karşılaştırma yazısı yazabilir mi?

700 kaçırdım maalesef 600 aldım 700 nasıldır bilemiyorum ama deri pad olması ses izalazyonu açısından daha iyi gibi .

Arkadaşlar stok geleceğini pek düşünmüyorum , dün akşam mağazaya whatsapp'tan ulaştım fiyat hatası vb. Olup olmadığını sordum fiyat hatası değilmiş kampanya yapmak istemişler , çok satış olduğunu ve bittiğini söylediler.

600 serisinden sonra 700 serisi de pazarama sitesinde indirime girmiş gözüküyor.En önemli fark bluetooth özelliğinin eklenmiş olması.Bazı hesaplara tanımlanan ekstra indirim kuponu ile daha uyguna geliyor.1 adet 1040 tl olarak sipariş geçtim.
stok gelir mi tam zamanında gördüm ama stok yok

Arkadaşlar stok geleceğini pek düşünmüyorum , dün akşam mağazaya whatsapp'tan ulaştım fiyat hatası vb. Olup olmadığını sordum fiyat hatası değilmiş kampanya yapmak istemişler , çok satış olduğunu ve bittiğini söylediler.
Zaten dün yazdım bende bı fiyat yanlısı yok direk aradım .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stok gelir mi tam zamanında gördüm ama stok yok
Fırsatçıların ben en az 200stok üstü bitti

Zaten dün yazdım bende bı fiyat yanlısı yok direk aradım .d

Fırsatçıların ben en az 200stok üstü bitti
Arkadaşlar stok konusunu merak ettiler bende hazır iletişim içindeyken sorayım dedim.

Arkadaşlar stok konusunu merak ettiler bende hazır iletişim içindeyken sorayım dedim.
İyi yapmışsın da firmanın işi velli olmaz iptaller filan olursa 5 6 stok düşer

İyi yapmışsın da firmanın işi velli olmaz iptaller filan olursa 5 6 stok düşer
Düşerse birini bana ayırın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,701
Üyeler
186,231
Son üye