BT farkı bide ped farkı600 ile 700 arasında ki fark ne peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende 740 a iniyo vallaPazarama mobil uygulamasında.
BT farkı bide ped farkı600 ile 700 arasında ki fark ne peki
Bende 740 a iniyo vallaPazarama mobil uygulamasında.
Müşteri temsilcisi yapar da çalışma saati dolmuş. Sabah yaptırırım eğer satıcı iadeyi onaylamazsa.Cekemiyon hocam vala
Hayırlısı yanlışlıkları iptal ettin hocamMüşteri temsilcisi yapar da çalışma saati dolmuş. Sabah yaptırırım eğer satıcı iadeyi onaylamazsa.
Satıcıya ulaşmayı dene mail numara felanMüşteri temsilcisi yapar da çalışma saati dolmuş. Sabah yaptırırım eğer satıcı iadeyi onaylamazsa.
Arkadaşa doğum günü hediyesi aldım 1 tane. Bir de kendime almıştım da borç falan çok olunca ihtiyacım da yok diye iptal ettim. +1k daha borç olsa koymazdı o açıdan keşke etmeseydim diyorum.Hayırlısı yanlışlıkları iptal ettin hocam
DeneyeceğimSatıcıya ulaşmayı dene mail numara felan
600 ile 700 arasında ki fark ne peki
Hayırlısı olsun hocam bende yüksek fiyattan alıp iptal etmiştim direk para yatmış para yattığı için o ara başkasına satildiysa ggArkadaşa doğum günü hediyesi aldım 1 tane. Bir de kendime almıştım da borç falan çok olunca ihtiyacım da yok diye iptal ettim. +1k daha borç olsa koymazdı o açıdan keşke etmeseydim diyorum.
Deneyeceğim
Kral once parolapara hesabi olusturucaksın ondan sonra parolapara dan sanal kart açıp o kartla ödemeyi yapicaksin sonra 400 tl cashback aninda geliyorhocam nasıl yapılıyor bu anlatabilir misiniz sipariş geçeceğim.
hangisi daha iyi hocam 600 mü 700 olan mı ?
Bitti stoğusuan 700 modelini alabilecegimiz yer var mi?