İŞLEMCİ EVİ ISITIYOR RYZEN 5 7600

hocam su fanlarla alakali yazip duran arkadaslara itibar etmeyin. bu kadar ani dalgalanmalara fan yonleriniz sebeb olmaz. once macun degisimi saglayin, montaji duzgun yaptiginizdan emin olun. fan yonlerinize sonra musait vaktiniz de bakarsiniz :)

Çorba olmuş senin kasa
Macunu tekrar sürüp fan yönlerini tekrar ayarla
balım eğer dediğini yaparsam sıvı sogutucu oldugu için o sıcak hava direk ekran kartına nüfüs edecek

hocam su fanlarla alakali yazip duran arkadaslara itibar etmeyin. bu kadar ani dalgalanmalara fan yonleriniz sebeb olmaz. once macun degisimi saglayin, montaji duzgun yaptiginizdan emin olun. fan yonlerinize sonra musait vaktiniz de bakarsiniz :)
E biz ne dedik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gayette var sistemin içindeki ısı dışarı yanlış çıkıyor belki de çıkamıyor.
Yok kral anlatamazsın

bütün kasayı kendim montajladım mx 6 termal macun sürdüm

şuan yapmam gereken üsteki fanları egzoza eçvirip sıvı sogutmanınkini de ters çevirip sıcak havayı içeri vermesini sağlamak mı

Üste sıvı soğutma sığmıyormu
malesef ram dan dolayı

E biz ne dedik

Yok kral anlatamazsın
ısınan hava yükselir brom bu kasada yanlış montajdan kaynaklı sirkülasyon sorunu var sıvı soğutucu üst kısımda durması lazım

ısınan hava yükselir brom bu kasada yanlış montajdan kaynaklı sirkülasyon sorunu var sıvı soğutucu üst kısımda durması lazım
üste sığmıyor reisim nasıl yapalım

şuan yapmam gereken üsteki fanları egzoza eçvirip sıvı sogutmanınkini de ters çevirip sıcak havayı içeri vermesini sağlamak mı

malesef ram dan dolayı
Kral eğer soğutma üste oluyorsa oraya tak daha sağlıklı

üste sığmıyor reisim nasıl yapalım
260lık değil mi brom nasıl sığmıyor zorladın mı hiç eğer hiç olmuyorsa sıvı soğutmayı satıp kaliteli bir hava soğutma ile çözerdim işi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,659
Üyeler
184,961
Son üye
sürvekeşfet
Geri