hocam su fanlarla alakali yazip duran arkadaslara itibar etmeyin. bu kadar ani dalgalanmalara fan yonleriniz sebeb olmaz. once macun degisimi saglayin, montaji duzgun yaptiginizdan emin olun. fan yonlerinize sonra musait vaktiniz de bakarsiniz 
gayette var sistemin içindeki ısı dışarı yanlış çıkıyor belki de çıkamıyor.yanlis falan yok. on panelden hava giricek diye bir sart yok.
E biz ne dedikhocam su fanlarla alakali yazip duran arkadaslara itibar etmeyin. bu kadar ani dalgalanmalara fan yonleriniz sebeb olmaz. once macun degisimi saglayin, montaji duzgun yaptiginizdan emin olun. fan yonlerinize sonra musait vaktiniz de bakarsiniz![]()
Yok kral anlatamazsıngayette var sistemin içindeki ısı dışarı yanlış çıkıyor belki de çıkamıyor.
bütün kasayı kendim montajladım mx 6 termal macun sürdümhocam su fanlarla alakali yazip duran arkadaslara itibar etmeyin. bu kadar ani dalgalanmalara fan yonleriniz sebeb olmaz. once macun degisimi saglayin, montaji duzgun yaptiginizdan emin olun. fan yonlerinize sonra musait vaktiniz de bakarsiniz![]()
Üste sıvı soğutma sığmıyormubütün kasayı kendim montajladım mx 6 termal macun sürdüm
malesef ram dan dolayıÜste sıvı soğutma sığmıyormu
ısınan hava yükselir brom bu kasada yanlış montajdan kaynaklı sirkülasyon sorunu var sıvı soğutucu üst kısımda durması lazımE biz ne dedik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok kral anlatamazsın
Kral eğer soğutma üste oluyorsa oraya tak daha sağlıklışuan yapmam gereken üsteki fanları egzoza eçvirip sıvı sogutmanınkini de ters çevirip sıcak havayı içeri vermesini sağlamak mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
malesef ram dan dolayı
Ozmn tek çare dediğim gibi kabloları nereye taktınüste sığmıyor reisim nasıl yapalım
260lık değil mi brom nasıl sığmıyor zorladın mı hiç eğer hiç olmuyorsa sıvı soğutmayı satıp kaliteli bir hava soğutma ile çözerdim işiüste sığmıyor reisim nasıl yapalım