Amd yeni düzene niye geçemiyor?

2 önce rx6800 ile amdye geçtim çıktığından beride 9070xt kullanıyorum şuana kadar AMD kaynaklı hiçbir hata ile karşılaşmadım
Ya elektrik giderse diye yıllarca stok bios kullanan, işlemci üstüne soğutucu takamayan çocuklar kendi hatalarından error yiyince sorunlu AMD mi oluyor :D

Yani ekip toplayıp derli toplu bir mimari ve yazılım yapsalar tüm sorun çözülür aslında. Bu kadar mı zor büyük firma için?

Yeni seriler hep bu şekilde zaten. RDNA'lar her seri de güncelleniyor, yeni olarak.

Ve diğer cevap olarak evet zor. Koskoca dünya da ekran kartı yapabilen firma 2 taneydi, Intel'le 3 oldu. Yani 8 milyarlık dünya da 3 tane firma varsa zor bir iş demektir. :D

2019'dan beri AMD kullanıyorum. RAM'in XMP Profilinden dolayı sürücüm çöküyordu. Onun Profilini değiştirmiştim. Ondan sonra bir daha AMD'yle ilgili bir problemim olmadı.

Expo I, II ve Tweaked seçenekler gibi profili mi kastediyorsun hocam?

Rx6600 kullanıcısıyım. Memnunum karttan fakat bir daha AMD almam büyük ihtimalle. Driver problemleri yaşadım biraz.

Yeni seriler hep bu şekilde zaten. RDNA'lar her seri de güncelleniyor, yeni olarak.

Ve diğer cevap olarak evet zor. Koskoca dünya da ekran kartı yapabilen firma 2 taneydi, Intel'le 3 oldu. Yani 8 milyarlık dünya da 3 tane firma varsa zor bir iş demektir. :D

Expo I, II ve Tweaked seçenekler gibi profili mi kastediyorsun hocam?
DDR4 kullandığım zamandan kalma hocam. A-XMP vardı MSI'da. Profile 2 olarak kullanmıştım. Profile 1 de bilgisayar kilitleniyordu. MSI BIOS güncellemesiyle çözdü sorunu. Profile 1 de bir daha problem yaşamadım.
2022 yılında yaşamışım. https://forum.donanimarsivi.com/konu/amd-ekran-karti-cokme-sorunu-ve-cozumu.502261/

Arkadaşlar Amd hala Ati döneminden kalma sorunlarla boğuştuğunu herkes biliyor ve çoğunuzda yaşıyorsunuz biliyorum inkar etmeyin. Driver çökme wattman vs vs saymakla bitmez.

Bunca soruna nokta koyup neden yeni sayfadan yeni kart modellerinden başlamıyor?

Buraya kadar ne yaptıysa yaptı hadi diyelim. Eski ekip eski kartların driverleriyle uğraşsın dursun.

Yani ekip toplayıp derli toplu bir mimari ve yazılım yapsalar tüm sorun çözülür aslında. Bu kadar mı zor büyük firma için?
Bende sorun yok fiyat uygun olduğu sürece amd alırım.

5 yıl rx 570 kullandım 1 kere bile wattman hatası almadım

Rx6600 kullanıcısıyım. Memnunum karttan fakat bir daha AMD almam büyük ihtimalle. Driver problemleri yaşadım biraz.
Bence forum ahalisi biraz taraflı konuşuyor. Sorun yok diye geçiştirmekte olmuyor konuyu. Diğer açılan sorunlu konuları da görmezden gelmek olmuyor.

Eee kullanıcı da benim gibi amd konularına bakarak direk listeden çıkarıyor bu firmayı.

Aslında rx 9070 almayı çok çok istiyorum sonra bi sakince izle olan biteni diye içimden sesler gelmeye başlıyor. Neyse

Arkadaşlar Amd hala Ati döneminden kalma sorunlarla boğuştuğunu herkes biliyor ve çoğunuzda yaşıyorsunuz biliyorum inkar etmeyin. Driver çökme wattman vs vs saymakla bitmez.

Bunca soruna nokta koyup neden yeni sayfadan yeni kart modellerinden başlamıyor?

Buraya kadar ne yaptıysa yaptı hadi diyelim. Eski ekip eski kartların driverleriyle uğraşsın dursun.

Kral yanlış anlama ama sanki konu açmak için açmıssın konuyu. Belki driver sorunları olur ona bir şey demem ki nvidia da aynı şekilde oluyor yani. 7000 serisinde özellikle 1 2 tane anca görmüşümdür. Amd zaten şuan iyi durumda yani. Bu durumları onlarda akıl edip düzeltiyorlar sonuçta. Yeni driverlarda da sorunla karşılaşmadım herhangi bir şekilde. 6600 kullanan arkadaşlarım da var onlarda herhangi bir sorunla karşılaşmadı mesela.

ben oc bile yaptım rx 6600 üme banamısın demiyor amd kendini çok geliştirdi

Eee kullanıcı da benim gibi amd konularına bakarak direk listeden çıkarıyor bu firmayı.

Yeni kart alacaktım, senin gibi AMD konularına bakarak soğuyup vaz geçmiştim. Ama fiyata göre çok iyi kartlar vardı. Yine de denemek istedim. 2022 Ekim de giriştim bu işe. 5-6 tane kart değiştirdim hepsi AMD oldu. Ve hayatım da verdiğin en iyi kararlardan birisi oldu AMD kart almak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,506
Üyeler
192,736
Son üye
mscofieldd
Geri