Seagate Expansion 2tb aldığım HDD taktım disk yönetiminde 149gb görünüyor bir türlü düzeltemedim 2 tb ürün 149 görünüyor ne yapabilirim
harici disk içi boş herşeyi yapabiliriz2. Disk mi? Ona göre tamamen format atma şeklini söyleyeceğim
CMD'yi (Komut İstemi) yönetici olarak açın.harici disk içi boş herşeyi yapabiliriz
işlem baya sürüyo heralde dediklerini yaptım yazdığında ama hala yapıyo daha 64teCMD'yi (Komut İstemi) yönetici olarak açın.
diskpart komutunu yazın ve Enter'a basın.
list disk komutunu yazın.
Listeden diskinizi bulun ve hangi numarada olduğunu kontrol edin.
* Örnek: select disk 2 (2 numaralı disk Hard Disk ise.)
clean komutunu girin. (Tüm disk yapısını temizleyecek. Yedeğinizi almayı unutmayın.)
create partition primary komutunu yazın.
format fs=fat32 quick komutunu yazın.
(fat32 yerini ntfs da yapabilirsiniz)
Bunla alakalı konu açmıştım.
Evet, komple temizlediği için 'quick' kısmı bile yavaş sürebiliyorişlem baya sürüyo heralde dediklerini yaptım yazdığında ama hala yapıyo daha 64te
şimdi ne yapmam gerekiyoEvet, komple temizlediği için 'quick' kısmı bile yavaş sürebiliyor
Sırasıyla yaptın mı hepsini? Formatladıktan sonra assign yazınşimdi ne yapmam gerekiyo
her şey tamam dediklerini sırayla yaptım hatta ben quick yazmamışım ama yine aynı durum 149gb görünüyorSırasıyla yaptın mı hepsini? Formatladıktan sonra assign yazın
Disk yönetiminden fotoğraf atarmısınızher şey tamam dediklerini sırayla yaptım hatta ben quick yazmamışım ama yine aynı durum 149gb görünüyor
2.si dediğini yaptıktan sonra ki haliDisk yönetiminden fotoğraf atarmısınız
Low Lewel Format deneyin bir de2.si dediğini yaptıktan sonra ki hali
o nasıl oluyorLow Lewel Format deneyin bir de