45-50k bütçe 2 adet hazır sistem arasındayım

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
45000
Arkadaşlar selam, yaptığım özelleştirmelerle birlikte 2 adet hazır sistem arasındayım. 1 haftalık araştırmalarım sonucu içime en çok sinen iki sistem oldu. Taksit kısmı benim için önemli.
İlk sistem incehesap

https://www.incehesap.com/flow-silv...source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile

ozellestirmeler
anakart asus prime b650m r
ram kingston beast 2x8 cl30 6000mhz
ssd kingston nv3 6000 4000 1 tb
kasa vento vg4202fl fsp750w psu

fiyat 45016 tl

ikinci sistem itopya

ozellestirmeler
ram goodram irdm 2x16 cl30 6000mhz
ssd kingston nv3 6000 4000
fsp hava sogutucu 12cm 4 bakir borulu

fiyat 47539 tl

incehesapta goodram bulamadim o yuzden fark var. 7600 ve 7500f arasindaki fiyat farkina deger mi ? ayrica incehesaptakinin default gelen kasa hakkinda yorumlariniz nelerdir ? gamepower ve icindeki psu pek icime sinmedi acikcasi. o ozellestirmeyi yapmazsam 2k fark ettiriyor.

Arkadaşlar selam, yaptığım özelleştirmelerle birlikte 2 adet hazır sistem arasındayım. 1 haftalık araştırmalarım sonucu içime en çok sinen iki sistem oldu. Taksit kısmı benim için önemli.
İlk sistem incehesap

https://www.incehesap.com/flow-silv...source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile

ozellestirmeler

fiyat 45016 tl

ikinci sistem itopya

ozellestirmeler

fiyat 47539 tl

incehesapta goodram bulamadim o yuzden fark var. 7600 ve 7500f arasindaki fiyat farkina deger mi ? ayrica incehesaptakinin default gelen kasa hakkinda yorumlariniz nelerdir ? gamepower ve icindeki psu pek icime sinmedi acikcasi. o ozellestirmeyi yapmazsam 2k fark ettiriyor.
iki sistemde de değişmesi gereken şeylerden biri ssd 1. sistemde diğer kingston renegade 2. sistemde de vae orda kc3000 olan da seçilebilir aynı fiyattalae iki sistemde de kullanılan kule tipi işlemcileri kötü 1. sistemde 1800 tl mi ne bildiğin kazık olmuş o 1500 tl ye kat kat daha iyisi alınıyor bunların haricinde her şey güzel gibi sadece kasa konusunda fanlar önde değil yanda olduğu için hava akışı öne göre daha az olabilir onu bir araştırın isterseniz

iki sistemde de değişmesi gereken şeylerden biri ssd 1. sistemde diğer kingston renegade 2. sistemde de vae orda kc3000 olan da seçilebilir aynı fiyattalae iki sistemde de kullanılan kule tipi işlemcileri kötü 1. sistemde 1800 tl mi ne bildiğin kazık olmuş o 1500 tl ye kat kat daha iyisi alınıyor bunların haricinde her şey güzel gibi sadece kasa konusunda fanlar önde değil yanda olduğu için hava akışı öne göre daha az olabilir onu bir araştırın isterseniz
ekran kartı anakart ve ram konusunda seçimlerim net hocam zaten, en az bilgi sahibi olduğum taraf kasa psu ve soğutucu tarafı, dediğiniz ssd evet mantıklı, kasayı daha detaylı araştıracağım. size zahmet bir sorum daha olacak ; sizce haziranı beklemeye değer mi ? o zaman bütçeyi +10k yapabilirim. piyasaya çok hakim değilim ancak 1 haftada bile fiyatlarda çok oynama gözlemledim. bu sistemler 1 hafta önce -1.5k fiyatıydı…
45k ya 9070xt sistem var forumdas bence onu alın
teşekkür ederim bulup inceleyeceğim

ekran kartı anakart ve ram konusunda seçimlerim net hocam zaten, en az bilgi sahibi olduğum taraf kasa psu ve soğutucu tarafı, dediğiniz ssd evet mantıklı, kasayı daha detaylı araştıracağım. size zahmet bir sorum daha olacak ; sizce haziranı beklemeye değer mi ? o zaman bütçeyi +10k yapabilirim. piyasaya çok hakim değilim ancak 1 haftada bile fiyatlarda çok oynama gözlemledim. bu sistemler 1 hafta önce -1.5k fiyatıydı…
inanın ben de emin değilim o yüzden yanlış bilgilendirmek istemiyorum fiyatlar çok dalgalı alıyorsunuz düşüyot almıyorsunuz artıyor çok değişik fazla bütçenin olması fiyatlar artmazsa elbette iyi ama artarsa bir tık sıkıntı

hocam tekrardan merhabalar,
bu sisteme çok okey gibiyim. yorumlarınızı alabilir miyim ? işlemciyi 7600 de yapabilirim 500 tl farkla ama değer mi bilemedim
1746908820067.webp

İlk sistem incehesap

ozellestirmeler

fiyat 45016 tl

ikinci sistem itopya

ozellestirmeler

fiyat 47539 tl

Genel olarak herkes bunu eklesen alsan vs. demiş . Benim fikrim en bariz şekilde bu sistemi sen toplasan gene aynı paraya geliyor. Yerinde olsam parça parça bilindik ve daha iyi parçaları seçerek kendim toplarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,100
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri